Skip to content

Konsulter för framtida uppdrag

Ansök senast 31 Aug 2024
Söker du nya konsultuppdrag och är erfaren och kunnig inom marknad, kommunikation eller specialist inom det digitala medielandskapet- då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Registrera din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in uppdrag som kan passa dig!

Konsultrollen hos KIMM

Vad roligt att just du är intresserad av att arbeta som konsult hos KIMM! Vi är en aktör som arbetar specialiserat och passionerat med rekrytering och konsultuthyrning inom marknad och kommunikation. Vi på KIMM arbetar på uppdrag av några av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som konsult blir du anställd av KIMM, som är en del av Wise Professionals AB, under en viss period som vanligtvis varar mellan 3-12 månader. Många av våra konsulter går från ett uppdrag till nästa och ungefär hälften av alla blir anställda hos våra kunder. Det är det bästa betyg som vi kan få! I konsultrollen möter du olika kulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du på kort tid utvecklar både ditt personliga nätverk och ditt CV. Läs mer här.

Hur fungerar det?

Vi strävar efter att ha ett professionellt och personligt förhållningssätt i allt vi gör. I ditt första möte hos oss lär vi känna dig och vad du brinner för, så att vi på bästa sätt kan matcha dina önskemål med våra kunders behov. När du väl är anställd och uthyrd på ett uppdrag så lägger vi ner mycket tid på kontinuerlig kontakt för att följa upp och vägleda dig. Varje Konsultchef på KIMM har max 25 konsulter uthyrda samtidigt, eftersom vi vill skapa en nära dialog med våra konsulter och kunna vara lyhörda inför din utveckling. Våra Konsultchefer finns till för dig, för att säkerställa att du trivs och känner dig nöjd. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

När du blir en av oss

Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från dag ett att komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären, samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Låter det intressant?

Registrera i så fall din CV hos oss om du inte redan gjort det, så hör vi av oss när vi får in passande tjänster och uppdrag som vi tror passar din profil. Vi ser fram emot att höra från dig! Vid övriga frågor, kontakta info@kimm.se

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal