Stockholm Rekrytering

Project Coordinator/Executive Assistant till Russell Reynolds

Du erbjuds en affärsnära roll i en dynamisk och internationell miljö där du tillsammans med ditt team bidrar till att utveckla toppen av svenskt näringsliv. Är du en person som gillar att driva projekt, tar stort eget ansvar och har ett helikopterperspektiv? Då är det här rollen för dig.

Om Russell Reynolds:
Russell Reynolds Associates is a privately owned global leadership advisory and search firm. We help our clients build teams of transformational leaders who can meet today’s challenges and anticipate the digital, economic and political trends that are reshaping the global business environment. We have 47 offices around the world and conduct 6,600 engagements annually. Please visit www.russellreynolds.com for more information.

Rollen:
Du blir det administrativa navet i uppdrag som rör Executive Search och du har en bred och central roll. Varje Project Coordinator/Executive Assistant arbetar i huvudsak tillsammans med en eller två konsulter, och tillsammans med researchers bildar ni ett team som arbetar affärsnära. Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är:

  • Avancerad kalenderhantering i form av bokningar av kundmöten, kandidatintervjuer, referenssamtal, uppföljningsmöten och löpande marknadskontakter
  • Ta fram offerter/avtal/presentationsmaterial
  • Detaljerade resebokningar över hela världen
  • Förberedelse av projektrelaterade dokument som befattningsbeskrivningar, statusuppdateringar, kandidatpresentationer, referensrapporter
  • Korrekturläsning
  • Registrering av information i vårt CRM-system
  • Reseräkningar, utläggsredovisning
  • Löpande fakturahantering

Du arbetar ca 90 % av din tid i uppdragen och ca 10 % med övrig support till din konsult.

Din profil:
Vi söker dig som arbetat som assistent, projektledare eller koordinator i en internationell miljö. Du kommer med fördel från branscher som bank, finans, advokat eller management consulting då miljöerna påminner mycket om den på Russell Reynolds. Det viktigaste är att du är självständig, stresstålig, bra på att organisera och klarar av ett högt arbetstempo. Du behöver ha ett helikopterperspektiv, kunna prioritera bland både små och stora uppgifter, ha en bra struktur på ditt arbete och god framförhållning. Du bör även vara van att hantera konfidentiellt material.

Du är flytande i svenska och affärsengelska i tal och skrift. Du är trygg i hela Officepaketet, speciellt Power Point och Word och du har en god förståelse för IT.

Mer om tjänsten:
I den här rekryteringen samarbetar Russell Reynolds Associates med The Pace/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. På kontoret, som ligger på Regeringsgatan 20, arbetar för närvarande 23 personer.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck, christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb