Stockholm Konsultuppdrag

Office Coordinator till Circle K

Är du en duktig koordinator och brinner du för service och administration? Vill du arbeta på ett bolag där trivseln är hög och utvecklingsmöjligheterna många? Sök tjänsten som Office Coordinator hos Circle K Sverige.

Till Circle K söker vi nu en Office Coordinator på heltid. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start i juli 2022 fram till maj 2023. Efter avslutat uppdrag finns goda chanser till förlängning/överrekrytering till kunden. Du kommer utgå från Circle K:s servicekontor på Torkel Knutssonsgatan 24, Södermalm.

Ditt uppdrag
I rollen som Office Coordinator har du en omväxlande och bred roll som spänner från ansvar för servicekontoret till koordinering av möten och event. Arbetsuppgifterna i den här tjänsten varierar från högt till lågt. Du kommer ha en central och viktig roll i företaget med fokus på att koordinera arbetet på servicekontoret.

Du kommer självständigt få driva projekt och uppdrag i det administrativa ansvaret för kontoret. Du är också en naturlig del av genomföranden på kontoret och det blir bland annat din uppgift att säkerställa att budskap och information om kontoret når ut till medarbetarna. Tillsammans, med dig som ambassadör, skapar vi alla en härlig och levande arbetsmiljö på kontoret.

I din roll har du många kontaktytor internt såväl som externt och du rapporterar till Circle K:s Facility Manager och Ledningsgruppskoordinator. Det här är en spännande roll med stor möjlighet till utveckling och påverkan av arbetsmiljön på det nyrenoverade kontoret, som stod färdigt för inflytt i februari 2022.

Som Office Coordinator kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att:

  • Utveckla kontoret och identifiera möjligheter till förbättringar
  • Vara företagets kontaktperson mot fastighetens Facility leverantör samt övriga kontorsleverantörer
  • Ge stöd till medarbetarna med praktiska och administrativa arbetsuppgifter
  • Ansvara för inköp till kontoret
  • Agera projektkoordinator för olika typer av projekt och event
  • Ansvara för brandskydd, larm och access

Din bakgrund
För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i en bred, koordinerande och serviceinriktad roll med utrymme att påverka. Har du erfarenhet från kultur- och förändringsarbete är det meriterande.

Du har en stark egen drivkraft och ett öga för detaljer. Du är prestigelös, serviceinriktad och har förmågan att självständigt arbeta med olika arbetsuppgifter samtidigt och bibehålla fokus. Som person är du trygg och har lätt för att skapa förtroende i dina relationer. Du kan självständigt leda och driva mindre kontorsrelaterade projekt.

Du är skicklig på att uttrycka dig på svenska och engelska samt har mycket goda kunskaper inom Office 365.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är en del av Wise Professionals, som är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Affärsområdeschef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb