Förändringsledande HR Business Partner till Teracom

Stockholm

Vi söker nu en förändringsledande HR Business Partner som kommer ingå i ett starkt HR-team och få möjligheten att arbeta nära organisationens chefer, medarbetare och dina HR kollegor. Det är viktigt att du gillar att ta ansvar och trivs med att driva förändring. Du arbetar med samtliga HR-relaterade områden och samverkar i arbete kring organisationsutveckling och förändringsledning.

Sök rollen Senast 24 januari, 2019

Ett land ska leva överallt, oavsett – i glesbygd och storstad, vid kriser och omvälvande händelser. Det är just därför Teracom finns. Vi levererar robusta och säkra kommunikationstjänster som omfattar ansvar för marknätet för tv och radio, VMA (Viktigt Meddelande till Allmänheten) och Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi ägs av svenska staten och våra kunder utgörs av både privata och offentliga aktörer. Vårt uppdrag är viktigt för att samhället ska vara hållbart och tryggt. I Sverige är vi ca 500 medarbetare och finns på ca 50 orter i landet.

Vi söker nu en HR Business Partner med intresse från att driva förändringsarbete. Hos oss kommer du att ingå i ett starkt HR-team och få möjligheten att arbeta nära organisationens chefer, medarbetare och dina HR kollegor. Det är viktigt att du gillar att ta ansvar och trivs med att driva utveckling genom beteendeförändring. Du arbetar med samtliga HR-relaterade områden. Just nu och framöver ligger stort fokus på att jobba med beteendeförändringar.

Tjänsten är placerad på Teracoms huvudkontor i Lindhagen.

Dina ansvarsområden inkluderar bl.a.:

  • Strategiskt, konsultativt och operativt stötta ledningsgrupper och chefer inom hela HR-området, t ex arbetsrätt, bemannings- och rekryteringsfrågor, prestationsrelaterade frågor, kompetens- och ledarutveckling, organisationsfrågor, personalsociala frågor och lönesättning.
  •  Bidra med kvalificerat stöd vid rekrytering och urval i form av kandidaturval, intervjuer, personbedömningar, referenstagning etc.
  • Ge kvalificerat stöd till chefer i tolkning och tillämpning av lagar, avtal och policys.
  • Förbereda underlag och som arbetsgivarrepresentant genomföra fackliga förhandlingar självständigt eller som stöd till linjechefen
  • Synnerligen involverad och drivande i Teracoms arbete med att se över arbetssätt och beteendemönster.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen är du självgående, drivande och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du är ansvarstagande och har integritet samt god samarbetsförmåga.

Vi tror att du har en personalvetarexamen eller liknande samt har bred erfarenhet från HR-området. Du har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van att coacha chefer och organisationer i att agera stöd för organisationens chefer. Meriterande är om du jobbat med förändringsprojekt kopplat till beteendemönster i större organisationer.

Godkänd registerkontroll, säkerhetsklassning och bakgrundskontroll är en förutsättning för anställningen.

Vi erbjuder
Hos Teracom får du vara med och göra skillnad varje dag. Det är vårt gemensamma ansvar att de samhällsviktiga tjänster vi levererar, med höga krav på både tillgänglighet, säkerhet och kvalitet, fungerar dygnet runt, året runt – oavsett. Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med högt engagemang och ansvarstagande och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling. På Teracom strävar vi efter att skapa en kultur som inspirerar till lärande och utveckling där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet, samtidigt som vi värnar om balans mellan arbete och fritid.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jakob Törnell på jakob.tornell@wise.se eller Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-11-04

Sök rollen Senast 24 januari, 2019

Här ligger Teracom AB

Lindhagensgatan 122, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Jakob Törnell

Jakob Törnell

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök