Bolagsekonom till Tobin Properties AB

Stockholm

Har du erfarenhet av redovisning inom bostadsutveckling och fastighet ? Framförallt, söker du en modern arbetsplats där du blir en del av ett härligt och ambitiöst gäng i en dynamisk verksamhet? Missa då inte chansen att söka dig till Tobin Properties som nu söker sin nästa stjärna!

Sök rollen Senast 12 december, 2019

Om rollen
Som bolagsekonom hos Tobin Properties ansvarar du för ett antal bolag och BRF’er. Det innebär att du ansvarar för hela flödet från ax till limpa. För att du ska få en känsla av vilka arbetsuppgifter som kan komma att ingå i din roll, listar vi här några exempel:

·      Löpande redovisning

·      Månatliga avstämningar

·      Kvartals- och årsbokslut

·      Upprätta årsredovisningar och deklarationer

·      Säkerställa interna transaktioner mellan bolag i koncernen

·      Ansvara för momshantering och projektredovisning

·      Ansvara för bolagsformalia, upprätta avtal, protokoll etc.

·      Deltagande i förbättringsprojekt inom ekonomi

·      Kontakt med revisorer

Rollen är initialt placerad på Tobin Properties kontor i centrala Stockholm. Då företaget nu växer planerar de en flytt till Sundbyberg där ett nytt och modernt kontor väntar. Du blir en del av ett härligt och ambitiöst gäng. Som arbetsgivare uppmuntrar Tobin Properties till utveckling och erbjuder en roll och arbetsplats att växa i.

Vem söker vi
Nu söker vi dig med relevant utbildning samt några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vi ser det som en fördel om du tidigare har jobbat med redovisning inom fastighets- eller byggbolag. Du har ett intresse för IT och system men framförallt söker vi dig med förmågan och viljan att lära.

Om Tobin Properties
Tobin Properties grundades 2010, i en tid när nyproducerade lägenheter var ganska charmlösa och trista. Bolagets grundare, ställde sig frågan; borde inte nybyggda bostäder kunna vara bättre och härligare? Det borde gå att göra annat än massproducerade koncept.

Med all den kunskap inom arkitektur och design som finns, så borde det väl gå att skapa och bygga bostäder som känns som något utöver det vanliga? Det är väl just det som är det häftiga när man bygger nytt, att man har chansen att anpassa bostaden till en specifik målgrupp och plats?

Sagt och gjort. Detta var snart 10 år sedan och mycket har hänt på nyproduktionsmarknaden sedan dess. Men Tobin har hållit fast vid filosofin att skapa bostäder med en känsla och en identitet som känns attraktiv och trivsam för målgruppen. Idag består vår projektportfölj omkring 2 075 bostäder med 131 700 kvm Tobin Properties ägs av Klövern AB, ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med över 400 fastigheter till ett värde av cirka 47,3 miljarder kronor. Med en stark ägare skapas stabilitet och långsiktiga förutsättningar för att bedriva framgångsrik fastighetsutveckling, vilket för bolagets kunder innebär en trygg bostadsaffär

Nyfiken på att veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Tobin Properties med EQonomy/Wise Professionals.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catherine Laurin på catherine.laurin@eqonomy.se. Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 12 december, 2019

Här ligger Tobin Properties AB

Humlegårdsgatan 19A, Stockholm

Kontakta mig för mer information

catherine-Laurin

Catherine Laurin

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 12 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök