Försäljningsanalytiker

Falkenberg Rekrytering

Vill du jobba i en framtidsbransch och vara delaktig i arbetet med att nå målet ”Sveriges högsta kundnöjdhet”? Då ska du söka tjänsten som Försäljningsanalytiker på Hallandstrafiken. En viktig och spännande roll!

Sök rollen Senast 10 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner
  • Personalrabatt

Kollektivtrafiken är en framtidsbransch, allt mer kraft och resurser läggs på att städer och regioner ska få en fungerande och attraktiv kollektivtrafik. Hallandstrafiken är ett ”verktyg” för att få en fungerande och attraktiv region och nu har du chansen att bidra till detta genom att bli Hallandstrafikens nya försäljningsanalytiker.

Rollen

I rollen som försäljningsanalytiker har du ansvar för att samla in, bearbeta och analysera data om vår marknad för såväl försäljning som marknadsutveckling. Du skapar prognoser om framtida marknader och trender och är högst delaktig i det interna kundnöjdhetsarbetet. Rollen innebär att du kommer arbeta med såväl löpande analyser som tillfälliga projekt. Vidare kommer du tillsammans med andra planera, organisera och följa upp försäljningskampanjer, du kommer även arbeta tätt med vår prisstrateg. Genom att leverera vassa framåtblickande analyser och ge din syn på vad som bör ske, blir du en given partner till affärsverksamheten.

Vem är du?

För att lyckas som försäljningsanalytiker hos oss har du minst 5 års arbetslivserfarenhet från liknande roll. Du har högskoleexamen eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Excel och PowerPoint är verktyg som du behärskar mycket väl.

Som person är du analytisk, målinriktad, kommunikativ och nyfiken med ett naturligt starkt intresse av statistik samt analys. Dessutom har du en förmåga att se bakom siffror, dvs förstå samband och konsekvenser av olika utfall. Inte nog med det – du kan dessutom presentera din analys på ett pedagogiskt sätt. Du är prestigelös, öppen och ödmjuk samt trivs med att arbeta såväl självständigt som att vara en del av ett team. Du har ett tydligt driv där du tar egna initiativ och tar dig an samt driver frågor inom ditt område. Vidare har du förmåga att arbeta med en god överblick och samtidigt kunna fokusera på relevanta detaljer.

Vårt erbjudande

Som Försäljningsanalytiker kommer du få du en viktig och spännande roll på ett företag som jobbar med frågor som på riktigt påverkar människors vardag. Eftersom rollen är ny hos oss kommer du att ha stora möjligheter att forma och utveckla rollen. Vi är en organisation med korta beslutsvägar och där egna initiativ premieras. Vi är ett härligt och engagerat gäng som trivs med varandra och som är otroligt stolta över vårt arbete, Hallandstrafiken gör skillnad – på riktigt!

Om oss

Hallandstrafiken arrangerar nära 50 000 resor i Halland varje dag. De operatörer vi har avtal med kör årligen mer än två miljoner mil i vår regi. Detta inkluderar busstrafik, samt Öresundståg, Pågatåg, Västtågen och Krösatågen. Hallandstrafiken har ett 80-tal medarbetare som planerar och utvecklar buss-, tåg- och anropsstyrd trafik, miljöarbete, IT-lösningar, information och marknadsföring för kollektivtrafiken i Halland. Hallandstrafiken är dessutom bokningscentral för länets sjukresor och färdtjänstresorna i Laholms, Halmstad, Falkenbergs, Varbergs och Hyltes kommuner.

Samordning och samverkan är nyckelord för vårt arbete, och vi undersöker löpande resbehov och attityder hos våra kunder för att få linjer, turer och tider att passa så många som möjligt.

Läs mer om oss på vår hemsida. 

Vill du veta mer?

Den här rekryteringen genomförs i samarbete med Wise Professionals. Du kommer att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jenny-Ann Löfgren på jenny-ann.lofgren@wise.se eller Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se

Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

Sök rollen Senast 10 december, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Hallandstrafiken AB

Holgersgatan 29, Falkenberg

Kontakta mig för mer information

Martin Jerrskog

Martin Jerrskog

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 10 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök