Uppsala Konsultuppdrag

Interim Marketing Manager till uppdrag i Uppsala

Till ett längre uppdrag söker vi nu en operativ Marketing Manager. Vi söker dig som brinner för utveckling, samarbete, kan hjälpa oss tänka i nya banor och som älskar möten med nya människor. Uppdraget beräknas pågå i 6 månader med chans till förlängning och fast anställning hos vår uppdragsgivare. Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om rollen

I rollen som Marketing Manager kommer du arbeta i ett nytt kommersiellt och dynamiskt team i centrala Uppsala. Vår uppdragsgivare verkar i hotellbranschen. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för sälj- och marknadsaktiviteter. Vi söker en person med digital spets och som vill leda och arbeta tillsammans med två marketing coordinators. I vårt team är du projektledaren som både arbetar strategiskt och operativt med webb, sociala medier, digital annonsering och arbetet med SEO/SEM. Mycket av det marknadsmaterial som görs skapar vi själva inhouse. Det kan förekomma att vissa tjänster köps in från byråer vid behov. Du är den som implementerar processer och formar ett bra arbetssätt och rutiner för att marknad och kommunikationsarbetet ständigt utvecklas. Vidare kommer ditt ansvar ligga i att kvalitetssäkra all marknadsföring och kommunikation både online som off-line i att hotellen följer grafisk profil, tone of voice och brand. Du arbetar nära samtliga kollegor i det kommersiella teamet. Du rapporterar till Commercial director som är huvudansvarig för det kommersiella teamet och utgår från vårt kontor i Uppsala.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Du leder, koordinerar, utvecklar och arbetar tillsammans med marketing coordinators.
 • Ansvara strategiskt och operativt för all kommunikation och PR i hotellens kanaler.
 • Ansvara för marknads- och försäljningsrelaterade aktiviteter, event, kampanjer och projekt.
 • Aktivt arbete med PR och intern- och extern kommunikation.
 • Delaktig och proaktiv i hotellens marknadsplaner.
 • Utveckla och ansvara för arbete med SEO, SEM-arbete och analys i t.ex Google Analytics.  
 • Du driver trafik och efterfrågan till hotellens webbsidor. Analyserar och följer upp statistik och kommer med initiativ till förbättringar.
 • Initiera och genomföra säljdrivande kampanjer och erbjudanden för hotellen tillsammans med berörda avdelningar, ex. bokning och sälj.  
 • Kravställare mot anlitade byråer.
 • Har äran att besöka våra härliga hotell för att stötta inom marknad /säljaktiviteter.
 • Implementera processer, forma arbetssätt, rutiner och strukturer för att hela förbättra och utveckla.

Utöver det har du erfarenhet av:

 • Relevant akademisk utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation.
 • Minst 3 års erfarenhet i liknande roll inom marknad & kommunikation med digitalt fokus.
 • Tidigare erfarenhet av att planera, samordna, genomföra och följa upp dina marknad och kommunikationsaktiviteter. 
 • Erfaren projektledare som är van att samarbeta med interna såväl som externa parter.
 • Tidigare skapat innehåll som driver engagemang och resultat i olika format såsom t.ex., bild och gärna rörligt till olika kanaler och syfte. 
 • God vana och track record av SEM & SEOoptimerat arbete och arbetat i Google analytics.
 • Tidigare arbetat strategiskt och operativt i Adobe Creative suite, webbpubliceringsverktyg, och system för mailutskick samt för redigering av rörligt material.
 • Behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Så här tror vi att du är:

Vi söker dig som vill ta ett brett ansvar för alla våra marknad och kommunikationsaktiviteter. Vi tror att du är en riktig innovatör som initierar egna kreativa idéer som du förankrar med teamet för att finna nya vägar ut mot våra kunder. Vi söker en projektledare som har förmågan att skapa relationer, förtroende och inspirera både samarbetspartners och dina kollegor internt. Som person är du resultatfokuserad samt har en god affärsmässig, kommersiell och finansiell förståelse. Du arbetar självgående samt har en stor förmåga att ta egna initiativ. Du är öppen i ditt sätt att tänka, tänker brett och strategiskt, och hanterar situationer och utmaningar med uppfinningsrikedom och kreativitet. I vårt team kommer samarbete vara A och O så att du är en teamplayer tror vi inte det är något snack om. Kanske kommer du från en längre bakgrund inom digital kommunikation på tidigare arbetsplatser där konsumenten har varit i stort fokus.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb