Redovisningsekonomer för flera uppdrag i Stockholm omgående

Stockholm Konsultuppdrag

Redovisningsekonomer för konsultuppdrag och hyrköp till välkända och spännande bolag i Stockholm- tillträde omgående

Sök rollen Senast 29 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Om rollen:
Nu söker vi dig som är redovisningsekonom för flera uppdrag med start omgående och 6 månader framåt i Stockholm. I rollen som redovisningskonsult blir du del av en ekonomiavdelning och får möjlighet att arbeta för stora och välkända bolag som också har lång erfarenhet av att ta in konsulter och rutiner för att ge dig en fin start på uppdraget.

I rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta med:

  • Löpande redovisning, avstämningar, Inkomstskattedeklarationer och förberedelser inför bokslut. 
  • Självständigt upprätta månad- och årsbokslut liksom årsredovisningar, meriterande K2, K3, IFRS
  • Ekonomisk rapportering och analys
  • Administrativa uppgifter kopplade till ditt ansvarsområde

Om dig:
Vi tror att du är en rutinerad och konsultmässig redovisningsekonom som snabbt sätter dig in i nya sammanhang, arbetssätt och IT-system. Du trivs bra i en händelserik och dynamisk miljö samtidigt som du är driven och brinner för förbättringsarbete och effektiviseringar. I egenskap av konsult tror vi att du har arbetat med ovanstående arbetsuppgifter rutinmässigt i olika sammanhang med fördel för lite större bolag under åtminstone några år. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsorienterad. Vi tror också att du är en kommunikativ person som tycker om en relationsskapande och rådgivande roll. 

När du blir en av oss:
För den här rollen vänder vi oss till dig som är underkonsult men ser även gärna sökanden som vill ta anställning hos oss och arbeta som uthyrd konsult. Vi är stolta över våra konsulter och ser till att finnas där för er under hela uppdragets längd oavsett om du är underkonsult eller anställd och uthyrd av oss. Som anställd konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer:

Har du frågor kontakta Talent Acquisition Specialist Carl Carlberg (carl.carlberg@eqonomy.se) eller konsultchef Melodi Askelöf (melodi.askelof@wise.se)

För att söka, klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. Du kommer sedan skickas vidare till att besvara några snabba urvalsfrågor gällande den kompetens vi söker till oss.

Vänligen notera att det här är en generell annons för våra framtida uppdrag, vi välkomnar dig till oss om du är nyfiken på ett konsultuppdrag som redovisningsekonom! Skulle det dyka upp ett uppdrag hos oss som vi ser matchar med din profil kan det hända att vi kontaktar dig. Nu är vi nyfikna på dig – varmt välkommen att skicka in din ansökan och bli en del av vårt nätverk!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 29 december, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Carl Carlberg

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök