Rekryterare till myndighet!

Stockholm Konsultuppdrag

Gillar du rekrytering och vill arbeta i den statliga sektorn? Nu söker vi en rekryterare med erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering till en spännande myndighet!

Sök rollen Senast 21 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till vår kund, en myndighet inom försvarssektorn, söker vi nu en Rekryterare! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Uppdraget startar i januari och pågår i sex månader med möjlighet till förlängning. Kontoret ligger i Kista, Stockholm.

Ditt uppdrag
Vår kund söker nu en Rekryterare för att avlasta med rekryteringar då myndigheten under det närmaste året kommer växa. I uppdraget kommer du främst att arbeta med rekryteringar inom flera avdelningar och med en mängd olika inriktningar. Detta innebär att du får möjlighet att träffa många kvalificerade kandidater som vill vara med och bidra till visionen om en säkrare värld. Du kommer närmast att arbeta tillsammans med myndighetens sex HR-specialister. Du kommer också få möjligheten att vara med och påverka och förbättra processerna inom rekrytering hos myndigheten. Arbetsuppgifterna består av att självständigt utföra hela rekryteringar, allt från kravspecifikation till efterarbete och administration. Resor i tjänsten förekommer till Linköping, Umeå och Grindsjön.

Din bakgrund
Vi söker dig som är HR-utbildad och har erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering i ca 2-5 år samt tidigare erfarenhet från myndighet. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som arbetsuppgifterna också ställer stora krav på samarbete. Eftersom flera uppdrag kommer att löpa parallellt behöver du ha en god förmåga att strukturera och planera upp ditt eget arbete.
Hos denna myndighet måste du vara svensk medborgare och en säkerhetsprövning kommer att genomföras inför uppdraget.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se, 076-0001899) och Paola Banegas ( paola.banegas@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 21 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Martina Kolga

Martina Kolga

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök