Stockholm

Projektledare – Konsultuppdrag

Vill du ha ett mycket omväxlande uppdrag där du får jobba med en mängd olika typer av kommunikations­­projekt? Vill du hjälpa till att öka kännedomen om vår kund och stärka vår kunds varumärke? Har du erfarenhet av att arbeta som projektledare med kommunikation och marknadsföring? I så fall är det dig vi söker! Notera att detta är ett konsultuppdrag på 4a månader med start vid årskiftet.

Uppdraget

Som projektledare på vår kommunikationsavdelning har du en omväxlande roll med många kontakter internt i organisationen – både vad gäller publicering av information på våra digitala kanaler, planering av olika kommunikationsprojekt och seminarier – och externt genom att vara avdelningens beställare gentemot t ex contentbyrå, filmproduktionsleverantörer och andra samarbetspartner som vi arrangerar kommunikationsaktiviteter tillsammans med. Du rapporterar till Kommunikationschefen.

Ytterligare arbetsuppgifter är att:

·      Hjälpa vår kunds affärsdrivande avdelningar med att arrangera olika seminarier och andra kommunikationsaktiviteter mot deras olika målgrupper

·      Förvalta och vidareutveckla kunds profilartiklar.

·      Planera, utveckla, koordinera och publicera filmprojekt tillsammans med extern leverantör och interna intressenter.

·      Delta i planering, utveckling, koordinering, publicering, sponsring och uppföljning av inlägg på sociala medier

·      Hantera offertförfrågningar och beställningar hos tryckeri och andra leverantörer.

·      Arbeta med nyhetsbrev.

·      Publicera interna nyheter på vårt intranät

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst eftergymnasial utbildning inom kommunikationsområdet och flera års erfarenhet av projektledning/samordning av kommunikationsaktiviteter och seminarier/webinars. Vi tror att du har arbetat på en kommunikationsavdelning eller på en kommunikationsbyrå i en liknande roll.

Du har erfarenhet av beställning av film- och poddproduktion samt erfarenhet av publicering och sponsring av content i t ex sociala medier. Vidare är du van vid att jobba med såväl text och bild som att skriva för webben. Har du erfarenhet av marketing automation och datadriven bearbetning av kunders köpresor är detta meriterande och har du erfarenhet av Episerver, Photoshop, InDesign och utskicksverktyg för nyhetsbrev är detta också en fördel.

Kunskap i Microsofts officeprogram är ett krav, likaså att du obehindrat arbetar på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa i rollen behöver du ha förmåga att självständigt initiera, planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Du behöver vara både kreativ och ordningsam och du kan hålla flera projekt igång samtidigt. Det är också viktigt att du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och ser till att saker blir gjorda på utsatt tid.

Ytterligare information

Uppdraget löper under 4 månader till att börja med med start vid årskiftet.

I detta uppdrag samarbetar vi med KIMM & Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig rekryterare Olof Lindmark ol@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb