HR Business Partner till Nordens ledande serviceleverantör mobila enheter

Ljungby Rekrytering

Vill du arbeta både operativt och strategiskt med HR- och personalfrågor? Trivs du att jobba i en miljö som är föränderlig och där du har stor möjlighet att påverka? Då kanske den här rollen är intressant för dig.

Sök rollen Senast 22 november, 2018

Vi på Mobylife söker nu en HR Business Partner för vår svenska verksamhet med placering i Ljungby.

Som HR Business Partner hos oss arbetar du i en kvalificerad generalistroll inom vår verksamhet där du bidrar och stöttar våra chefer inom hela HR-området, t ex ledarskap, rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering och hälsa. Du arbetar nära verksamheten med alla HR-frågor i det dagliga arbetet, från strategiskt till mer operativt arbete ”här och nu”. Arbetet innebär även att säkerställa en effektiv hantering av HR-administration och löneprocessen för organisationen. Du blir den självklara kontakten gentemot den externa byrå som administrerar våra löner.

Vi på Mobylife står inför en expansiv fas i Ljungby och kommer behöva rekrytera, anställa och utbilda ett flertal nya medarbetare på kort tid. Därför är det bra om du gillar omväxling och inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Du kommer, tillsammans med vår site manager, att ha en viktig roll i expansionen både vad gäller urval, rekrytering och ”on boarding” av nya medarbetare.

Förutom din samverkan med chefer i verksamheten har du också ett nära samarbete med övriga kollegor i Sverige samt våra HR Business Partners i de andra länderna.

För att trivas i rollen tror vi att du har en gedigen erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du har hanterat bredden i HR frågorna, och trivs bra i den rollen. Vi ser gärna att du har stor integritet, är empatisk, tar ansvar och känner passionerat för HR frågorna.

Rollen innebär mycket självständigt arbete med flera löpande ansvarsområden, samt sätter stora krav på god prioritering-, anpassning- och planeringsförmåga. Du arbetar resultatorienterat för att vi ska nå bolagets gemensamma mål. 

Du är flytande i svenska språket och behärskar även engelska obehindrat i tal och skrift. Vi ser det vidare som meriterande om du behärskar något av de övriga nordiska språken då man i tjänsten kommunicerar tätt med kollegor i Danmark, Norge och Finland.

I övrigt har du har en akademisk utbildning inom HR/beteendevetenskap, ekonomi eller motsvarande.

Körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Mer om oss:

Mobiltelefonen är något av de käraste vi äger. Om den går sönder eller försvinner står vi närmast handfallna. Vardagliga saker som vi med enkelhet utför med mobilen blir tidskrävande och svåra utan den och att behöva lämna den på lagning är aldrig roligt.

Det är därför som vårt arbete här på Mobylife är så viktigt. Varje år litar mer än 750 000 människor runt om i Norden på att vi utför vårt arbete så snabbt, säkert och kostnadseffektivt som möjligt. För oss är integritet och kvalitet en självklarhet och vi jobbar ständigt på att komma närmre kunden, utöka vårt serviceutbud och bli ännu bättre på att minska det avbrott i vardagen som en söndrig mobil för med sig.

Vi är idag Nordens största auktoriserade serviceverkstad för mobila enheter. Det betyder att vi är godkända av alla stora mobiltillverkare och operatörer. Fabriksgarantin skadas inte vid service hos oss och vi använder självklart bara tillverkarnas originaldelar.

Vår historia

Vi har funnits i branschen i olika konstellationer i mer än 25 år. 2014 grundades Mobylife i sin nuvarande form när Deltaservice från Norge, Optima Service från Finland och Telecare Service från Danmark gick samman i ett bolag. Alla tre moderbolagen bidrog med unik kompetens och tillsammans blev vi Nordens ledande auktoriserade bolag för eftermarknadsservice av mobila enheter. En position som vi är stolta över att förvalta och som vi hoppas att du vill hjälpa oss fortsätta utveckla.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström, jenny-maria.lindstrom@wise.se eller 0766 20 29 66.

Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan snarast möjligt. Notera att då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före utsatt datum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 22 november, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jenny_Maria-lindström

Jenny-Maria Lindström

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 22 november, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Redovisningschef Norden

Vill du arbeta som Redovisningschef för Norden i en internationell miljö med drivna och energiska kollegor? Varje dag inspirerar Discovery sina tittare med innehåll och får dem att beröras, glädjas eller lära sig något nytt. Vill du bli en del av denna verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 december, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Nordisk Marknadskoordinator

Älskar du marknadsföring och fascineras av hållbara företag som utmanar och tänker långsiktigt? Är design och inredning en inspirationskälla för dig? Beskriver du dig själv med följande ord; kommunikativ, kunnig inom marknadsföring, engagerad, uppdaterad, spindeln i nätet, nyfiken, team player och prestigelös. Då kan du vara personen vi letar efter!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 december, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

HR Business Partner till JTI

JTI utökar sitt HR-team och söker nu efter en HR Business Partner som kommer fortsätta bidra med kvalificerat stöd till organisationen. Detta är perfekt för dig med ett par års erfarenhet av brett HR-arbete som letar efter nästa utmaning och chansen att jobba med affärsnära HR-arbete! Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 december, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Projektledare inom marknad till Synoptik (50%)

Har du erfarenhet av att arbeta med kundkommunikation som beställare på ett retailbolag och van att jobba snabbfotat med kampanjer och lanseringar? Nu söker vi en Marknadsprojektledare till Synoptik. Uppdraget är på deltid, ca 20 h/v, med omgående start. Uppdraget beräknas att pågå fram till 1 september 2019. Läs mer och skicka in din ansökan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 december, 2018

Läs mer & ansök