Stockholm Rekrytering

Executive Assistant till Indutrade Measurement & Sensor Technology

Nu söker vi en Executive Assistant till Indutrade Measurement & Sensor Technology. Här erbjuds du en ny roll i en dynamisk och internationell miljö där du som är självgående, kommunikativ och driven kommer att trivas bra.

Hur ser en vanlig dag ut?
I rollen som Executive Assistant på Indutrade Measurement & Sensor Technology, nedan kallat Indutrade, kommer din huvuduppgift vara att supportera, prioritera och organisera aktiviteter för tre personer i ledningsgruppen bestående av Senior Vice President, Controller och Affärsutvecklare. Eftersom rollen är ny så kommer den att utvecklas över tid men nedan följer nuvarande nyckeluppgifter och ansvar:

 • Administrativt nav inom affärsområdet
 • Ansvar för kommunikationen med portföljbolagen samt med Indutrade AB
 • Hantera den interna kommunikationen med samtliga portföljbolag
 • Boka, planera och delta i olika konferenser, möten och andra evenemang inom affärsområdet
 • I samarbete med portföljbolagen hålla koll på utbildningar och utbildningsbehov
 • Administrativt stöd och samordnare av planerade utbildningar
 • Kontaktperson för leverantörer – Resebyråer, bokföringsbyrå, löner och pensioner mm
 • Ansvara för resebokningar, kvittoredovisning, tidrapportering mm för ledarna
 • Arbeta med hållbarhetsredovisning tillsammans med portföljbolagen och Indutrades hållbarhetschef

Vem söker vi?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från en liknande roll på ett internationellt företag. Vi söker en projektledartyp, en riktig doer, då du kommer att få vara med i många olika områden i ett expansivt företag. Du måste vara van att samarbeta med många, ha lätt för att kommunicera på olika nivåer och att bygga relationer. Vi ser att du är organiserad, strukturerad och noggrann i alla avseenden.

Du är duktig på att självständigt driva parallella projekt, du är proaktiv och du ser lösningar istället för hinder. Du är van att hantera konfidentiellt material och du har en bra känsla för hur saker ska prioriteras.

Eftersom Indutrade verkar utomlands till stor del så sker nästan all kommunikation på engelska så det är avgörande att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Vi vill att du är trygg i hela Office-paketet, generella arbetsverktyg och system.

Om Indutrade
Indutrade är en internationell teknik- och industrikoncern som utvecklar och förvärvar företag som kännetecknas av högteknisk kompetens och förmåga att bygga varaktiga, nära relationer med kunder och leverantörer. Vi växer stadigt, organiskt och genom förvärv av välskötta och lönsamma företag. Vår affärsfilosofi bygger på entreprenörskap och decentraliserat ledarskap. Detta är nyckeln till vår framgång och har varit så ända sedan starten 1978. Idag verkar vi genom mer än 200 dotterbolag med cirka 8 100 anställda i mer än 30 länder, på sex kontinenter. Vår starka företagskultur, med fokus på människorna, genomsyrar allt vårt arbete och visionen lyder: En entreprenöriell värld där människor gör skillnad.

Measurement & Sensor Technology är ett av Indutrades åtta affärsområden. Affärsområdet består av företag som utvecklar, producerar, marknadsför och säljer sensorer, mätinstrument, mät- och monteringssystem och övervaknings- & styrutrustning, till olika branscher runt om i världen. Affärsområdet består idag av 20 bolag med dotterbolag och produktionsanläggningar runt om i världen. Omsättningen växer och ligger efter 12 månader på en nivå på 2,5 miljarder SEK.

Nyfiken på att veta mer?
Indutrade sitter i fina lokaler på Raseborgsgatan 9 i Kista. I den här rekryteringen samarbetar Indutrade med The Pace/Wise Professionals.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck, christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande med start vecka 33. 

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Lunchförmåner
 • Privat sjukförsäkring

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb