Redovisningschef/ansvarig till framtida uppdrag

Stockholm Konsultuppdrag

Bli en del av vårt team! Vi på EQonomy vill bredda vårt nätverk med kompetenta och konsultativa Redovisningschefer/ansvariga. Är det du?

Sök rollen Senast 21 mars, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Nu vill vi på EQonomy återigen bredda vårt nätverk med personer som har minst tre års erfarenhet av Redovisningsansvar antingen med eller utan ledarskap. Det här är en öppen annons för att på ett proaktivt sätt hitta rätt kompetens och bredda vårt nätverk ytterligare med personer som arbetar inom Redovisning.

Önskade erfarenheter

För att vara en passande konsultprofil till de flesta av våra kunders behov så ser vi gärna att du har erfarenhet av arbetsuppgifter nedan:

 • Ansvar för redovisning och dokumentation
 • Ansvar för att effektiva rutiner och processer efterlevs och utvecklas
 • Ansvar för intern- och extern rapportering
 • Ansvar för utveckling av en effektiv ekonomienhet där uppföljning, avvikelser och förbättringar är en del av vardagen, för att skapa den bästa och mest kompetenta ekonomiorganisationen
 • Ansvar för kontakter med myndigheter och revisorer, skatterådgivare m.fl
 • Ansvar för att organisationen får beslutsunderlag för utredningar och analyser
 • Support kring budget och forecastarbete, KPI uppföljning för att proaktivt stödja funktioner på såväl intäkts- som kostnadssidan samt utveckling av företagets kassaflöde
 • Personalledning/teamleading

För att vara framgångsrik i rollen som konsult hos oss bör du vara prestigelös, flexibel och intresserad av utveckling. Social kompetens är en förutsättning då tjänsterna innebär många kontaktytor både internt och externt.

När du blir en av oss
Vi på EQonomy är måna om att du som konsult känner dig som en del av oss. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi går igenom ansökningar löpande och om vi gör bedömningen att din profil är en bra match så försöker vi nå dig via telefon för en kortare avstämning och eventuellt bjuder in till en kompetensbaserad intervju här hos oss i Hötorgsskrapan!

I konsultvärlden går processerna snabbt, därför breddar vi vårt nätverk proaktivt och när vi får vi in ett uppdrag som passar just din profil så är vi redo att ta dig vidare i processen. Vänta därför inte med att skicka in ditt intresse till att bli en del av vårt nätverk!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 21 mars, 2020

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Norin-Söderström

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 mars, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Affärsnära Financial Assistant

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande och är intresserad av en affärsnära roll i vilken du har breda kontaktytor i ett globalt nätverk och får erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Juristassistent till Cirio Advokatbyrå

Är du en administrativ stjärna i början av din karriär som vill jobba i team och utvecklas? Är du även intresserad av att jobba på advokatbyrå med kompetenta kollegor i en inkluderande och härlig arbetsmiljö? Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Du som har några års erfarenhet av lön, trivs med att arbeta i team och vill arbeta på ett stort och spännande bolag – se hit! Vår kund i centrala Göteborg behöver under juni, juli och augusti dig som är en kunnig och social löneadministratör.

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök