Stockholm Konsultuppdrag

Administrativ assistent till Wise Professionals

Motiveras du av att hjälpa människor och verksamheter att nå sin fulla potential? Om svaret är ja så tänker du som oss! Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som brinner för att sätta både människor och verksamheter i rörelse. Vi gör det genom att arbeta med proaktiv talangförsörjning inom ett antal specialistområden. Nu söker vi dig som vill ha en utmanande och utvecklande roll som administrativ assistent där du får arbeta både affärsnära och kvalitetsmedvetet. Är du vår nya kollega?

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på sex månader med start så snart som möjligt. Efter avslutat uppdrag finns det möjlighet till förlängning alternativt överrekrytering.

Ditt uppdrag
Som administrativ assistent levererar du en avgörande support till vår Business Controller Hanna och till vår VD Andreas. Du ansvarar för att förbereda ekonomiska rapporter och analyser för vår verksamhet tillsammans med Hanna ungefär hälften av din arbetstid. Resterande del av din tid kommer du att ägna åt att prioritera kalender och inbox med Andreas såväl som avlasta honom i praktisk planering och genomförande av ledningsarbetet.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Hantera attestflöden och utläggsredovisning
 • Fakturahantering
 • Sortera och prioritera mailinkorgen
 • Sortera, importera och exportera data och statistik i Excel
 • Hantera och uppdatera siffror i budget- och prognosarbete
 • Dokumentera processer
 • Övrig administration kopplat till Andreas och Hannas dagliga arbete

För rätt person kan rollen på sikt utvecklas till en mer assisterande funktion med exempelvis koordinering av ledningsgruppsmöten, förberedelser och kallelser till möten, lunchförberedelser etc.

Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet av en administrativ roll, där du tidigare använt Excel som verktyg i arbetet. För att lyckas i rollen är du van att hantera stora mängder data i Excel och du har en förståelse för hur formler fungerar. Har du dessutom kunskaper inom ekonomi är det ett stort plus.

Du behöver inte ha erfarenhet av en assisterande roll förut, men är exempelvis Executive Assistant en roll du strävar efter är den här rollen ett perfekt första steg i din utveckling. Du är en person som har fallenhet för att jobba analytiskt, systematiskt och effektivt, och du har ett intresse för att förstå affären. Du älskar att erbjuda förstklassig service och du vill alltid ligga steget före i din support till andra. Har du också, precis som vi, en passion för människor och gillar du att ha roligt på jobbet, är du den vi söker!

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) och Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!     

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb