Stockholm Konsultuppdrag

Utbildningskoordinator till Cramo

Har du intresse för kompetensutveckling och vill bidra till en mer lärande organisation? Är du också en problemlösare ut i fingerspetsarna med erfarenhet av administration? Läs då mer om den här tjänsten till Cramo!

Nu söker vi en utbildningskoordinator till Cramo. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via The Pace på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering för rätt person. Cramo är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tjänsten utgår ifrån deras fina och ljusa lokaler i Solna, Stockholm.

Ditt uppdrag
För att vässa Cramos konkurrenskraft ytterligare och som ett led i att värna om och utveckla medarbetares kompetens söker vi dig som vill vara deras koordinator i utbildningsfrågor såväl som i övriga strategiska frågor inom området Learning & Development.

Rollen som koordinator hos oss innebär att praktiskt koordinera och administrera våra utbildningar och event i nära samarbete med vår L&D Manager som ansvarar för det strategiska arbetet.Dina ansvarsområden:

  • Administrera interna utbildningar i vårt LMS, Talentsoft och integration med våra övriga system, utbildningskatalog mm
  • Delta i den digitala utbildningsproduktionen och producera kvalitativa interna utbildningar i anpassade format; e-learning, mobile/nano-learning, streamad video, face-to-face sessioner etc
  • Ta fram statistik kring utbildningsinsatser till chefer och andra intressenter
  • Säkerställa uppföljning och rapportering av utbildningar som är obligatoriska

Tillsammans med Cramos L&D Manager kommer du även vara delaktig i övriga viktiga strategiska initiativ och HR processer, såsom onboarding, process kring utvecklingssamtal, karriärutveckling och kompetensförsörjning samt succession- och talangarbete etc.

Din bakgrund
Vi tror att du har ett par års erfarenhet av utbildningsadministration och har med fördel arbetat i ett eller flera LMS. I tjänsten kommer du arbeta i ett flertal komplicerade system vilket ställer krav på god systemförståelse och att du självgående kan navigera dig i system, samt att du tycker det är roligt att lära nytt. Du har även använt Excel som verktyg i arbetet tidigare. Vidare kommunicerar du obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du är en god administratör och en serviceinriktad doer som trivs med att själv driva ditt arbete framåt inom ramen för tydliga mål och tydliga förväntningar. Du är erkänt duktig på att etablera och underhålla goda relationer med olika intressenter på ett professionellt sätt.

Du tilltalas av att sätta dig in i en verksamhet och att utifrån en förståelse för affär och affärsnytta leverera skräddarsydda utbildnings- och utvecklingsinsatser. Liksom alla dina kollegor är du en nyckelspelare i det avseendet att du månar om att vara ett gott föredöme som medarbetare, leva bolagets värdegrund i vardagen och därmed bidra till en god kultur.

Om Cramo
På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är detta som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) och Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!    

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb