Stockholm Konsultuppdrag

Interim Digital Specialist till Avonova

Nu söker vi en Digital Specialist som är van att arbeta med digital annonsering, kampanjer och som vill vara med och utveckla Avonovas Inbound Markering. Är du dessutom en person med digital spets och en stjärna i Hubspot? Då kan rollen som Digital Specialist för Avonova vara något för dig! Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti.

Ditt Uppdrag

Som Digital Specialist hos Avonova kommer du vara med och utveckla vårt arbete med Inbound Marketing och övrig B2B marknadsföring. Du har stor påverkan i att vara med och påverka och forma rollen mycket själv och vill arbeta med webb, text, kampanjer, sociala medier och inte minst Hubspot. Du kommer samarbeta mycket med vår marknadsavdelning i båda Sverige och Norge, och du rapporterar till Head of Marketing som sitter i Oslo.

 • Vara med och utveckla vår nya webbsajt som är tänkt att lanseras senare i år.
 • Operativt arbete i Hubspot.
 • Skriva copy ur ett kommersiellt perspektiv, från bloggar till nyhetsbrev och sociala medier.
 • Publicera på vår webb, och bruka SEO för god synlighet
 • Hantering av digital annonsering såsom Facebook och LinkedIn.                                                                                         
 • Bruka segmentering, analys och optimalisering för att skapa högst möjliga ROI
 • Arbeta nära sälj och hitta sätt för att generera leads.
 • Viss byråkontakt kan tillkomma.

Om dig

Vi tror att du är en generalist inom digital marknadsföring och har jobbat operativt några/något år inom detta och vill ta ett större grepp kring Inbound Marketing inom B2B. Du har ett digitalt tänk och ett starkt kundfokus i ditt sätt att kommunicera marknadsbudskap. Vi tror också att du vill lära dig mer om Marketing Automation och Account Based Marketing och se fördelarna med att använda verktyg såsom Hubspot eller liknande. Du gillar det operativa i rollen och att ha en innehållsrik vardag där din energi och nyfikenhet bidrar stort till Avonovas framtida utveckling. Vidare tror vi du har relevant eftergymnasial utbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder:

 • En marknadsavdelning där du uppmuntras att utveckla dig inom nya, digitala marknadsföringsmetoder.
 • Möjlighet att påverka företagets digitala marknadsföringsarbete och möjlighet till gruppansvar inom specifika marknadsföringsgrenar.
 • Arbete som bidrar till värde och hälsa för individer, företag och samhälle.
 • Hundratals kompetenta och engagerade kollegor som vill varandra och företaget väl.
 • Arbetsplatsen är Stockholm, men med möjlighet till hemmakontor ibland.
 • Konkurrensvillkor.

Om Avonova

Avonova Hälsa AB är en del av Avonova Group – Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Gruppen består av Avonova Hälsa AB, Sveriges näst största företagshälsovård, och Avonova Helse AS, Norges största företagshälsovård. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper vi organisationer och deras medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera mer effektivt och må bättre. Våra 650 medarbetare på 120 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Sverige. 

Vad händer nu?

I detta uppdrag samarbetar Avonova med KIMM & Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb