Stockholm Rekrytering

Marketing Manager till Life

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären i rollen som Marketing Manager hos Life Sverige och stärka deras varumärke på den svenska marknaden.

Ditt uppdrag

Som Marketing Manager på Life är ditt uppdrag att arbeta med Life-varumärket på den svenska marknaden. Ditt arbete kommer bestå av att driva marknad- och utvecklingsprojekt från idé till slutleverans med avstamp i den nordiska marknadsstrategin samt säkerhetsställa implementering av Life-koncept mot svenska marknaden. Du blir en del av ett team med stolthet, starkt lagarbete, prestigelöshet samt högt tempo och korta beslutsvägar och du kommer ha personalansvar över en marknadskoordinator.

Vi söker din kompetens och kapacitet för att möjliggöra en ökad marknadsnärvaro och fortsatt expansion. Rollen kräver ett ”doer mindset”, mycket projektledning, en hög kapacitet och en vana att hålla många marknadsprojekt igång parallellt..

En vanlig vecka:  

 • Ansvara för att implementera marknadsföringsstrategier som kommer att öka närvaro och synlighet för Life
 • Skapa och analysera kampanjer för e-com och butik för den svenska marknaden som hjälper företaget nå sina mål
 • Ta fram sälj-, kampanjmaterial i nära samarbete med andra avdelningar (försäljning, online, sortiment, regionchefer och kategorichefer) och bidra lokalt och nationellt
 • Hålla dig uppdaterad om trender och omvärldsanalys
 • Ansvara för att följa och leverera KPI:er som är kopplade till marknadsbudgeten
 • Kravställa reklam-, design- och kommunikationstjänster med byråer och andra externa leverantörer

Om dig

Vi söker dig som är operativ, resultatinriktad, lyhörd och idérik. Vi tror du har en bra mix av faktakunnande och praktisk erfarenhet inom bred marknadsföring. Erfarenhet från omnikanal med både fysiska butiker och e-com inom retail är starkt meriterande.

Vi tror du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som inneburit såväl operativa som strategiskt arbete inom marknadsföring och ser detta som ditt nästa steg i karriären. Har du dessutom en passion för hälsa och kost och ett stort intresse för varumärkesbyggande – då tror vi att du är rätt person för tjänsten!

Du är en prestigelös engagerad ledare som är duktig på att bidra med energi och att kommunicera en tydlig riktning samt stöttar i att prioritera och genomföra.

Mer om oss

Vi är nordens största hälsokedja som brinner för varje människas välmående och hälsa. Vi spelar en viktig roll i människors strävan att må bra och hitta balansen. Det gör vi med ca 350 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter, samt personlig hälsorådgivning i alla våra butiker. Life innefattar life-koncernen inklusive lifes medlems- och franchisebutiker.

Som Life-medarbetare får du utveckla din kompetens genom hälsoutbildningar. Du får rabatt på vårt breda hälsosortiment och det viktigaste av allt: Du får jobba med hälsa och hjälpa människor att hitta balansen!

Lifes vision och mission är att vi brinner för varje människas hälsa genom att hjälpa våra kunder att hitta balans mellan kost, motion och vila. Lifes vision och mission mynnar ut i tre värderingar som ligger till grund för allt vi gör: omtanke, utmaning och engagemang som vi försöker använda oss av i det dagliga arbetet för att uppnå våra mål.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark, ol@kimm.se.

Välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb