Göteborg Rekrytering

Art Director till Blomsterlandet

Är du en kreativ person som sprider energi och får saker gjorda? Har du ett par års erfarenhet av att producera innehåll till digitala och analoga kanaler? Då kan det vara just dig vi söker efter. Som Blomsterlandets nya AD spelar du en viktig roll i det kreativa teamet och för Blomsterlandets fortsatta satsning. Med ett nytt fokus på ökad digital närvaro kommer du ha mycket roliga utmaningar framför dig då du i allra högsta grad kommer vara involverad i den satsningen.

Ditt nya jobb
I rollen som AD ansvarar du för produktionen av grafiskt och rörligt innehåll för webb, SoMe, Youtube samt andra förekommande kanaler. Du jobbar även med tryckt produktion under högsäsong tillsammans med övriga teamet. 

Du kommer ansvara för den digitala produktionen där du ges stora möjligheter till kreativa produktioner i linje med kampanjplan och tonalitet. Du agerar utifrån ett Omniperspektiv med målet att alla kontaktytor håller en röd tråd i den grafiska profilen. I rollen som ny AD på Blomsterlandet kommer du att:

  • Producera och färdigställa annonser och kampanjinnehåll för digitala kanaler samt webben.
  • Producera och färdigställa broschyrer både tryckt och digitalt.
  • Producera och färdigställa butiksmaterial för kampanjer och teman för digitala skyltar.
  • Producera rörligt material för webb samt Youtube.
  • Producera innehåll för SoMe

Vem är du?
Du en kreatör med fokus på resultat och trivs när du får samarbeta med andra. Du har ett strukturerat arbetssätt och gillar de utmaningar som finns i en organisation i förändring. Du är trygg i dig själv och din kompetens och har förmågan att få med dig andra på dina idéer. Du är kommunikativ och får ofta höra att du har superkraften att få andra att växa.

Du har flera års erfarenhet av digital design och grafisk produktion för digitala och analoga kanaler. Genom ditt arbete har du skaffat dig god förståelse för det digitala landskapet och vad som fungerar utifrån kanalval och design. Vi ser gärna att du har erfarenhet från retail eller e-com. Du har erfarenhet av att leda och kvalitetssäkra resultat utifrån ett grafiskt perspektiv.

Kort om Blomsterlandet
Blomsterlandet är en svensk kedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. De har ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård, som buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest. Genom en kombination av kunskap, service, inspiration och högt engagemang erbjuder. Blomsterlandet ett prisvärt utbud med hög kvalitet där endast fantasin sätter gränserna. Blomsterlandet köper direkt från odlaren utan onödiga mellanhänder och i möjligaste mån svenskodlade växter. Blomsterlandet omsatte 2020 ca 1,9 miljarder och har ca 630 anställda. Bolaget ägs sedan 2004 av Stena Adactum. Läs mer på vår hemsida.

Nyfiken?
Vad roligt! I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller rekryteringsprocessen urvalsfrågor, personlighetstester och intervjuer. Tyvärr kan ansökan inte tas emot via mail, utan du behöver ansöka direkt via annonsen eller på Kimm.se. Martin är ansvarig Rekryteringskonsult på KIMM/Wise Professionals och svarar gärna på dina frågor. Du når Martin på martin.jerrskog@wise.se. Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Personalrabatt

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb