Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Office Manager sökes till The Pace

Stockholm
Ansök senast 27 Feb 2023
Detta är en allmän annons där vi söker dig som vill jobba i en Office Manager-roll via oss på The Pace i Stockholm. Detta är inte en annons kopplad till ett skarpt uppdrag. För att öka dina chanser till att komma på intervju, råder vi därför dig att även skicka in ansökan till våra uppdrag på hemsidan.

Vi på The Pace vill alltid komma i kontakt med vassa personer som brinner för service och koordinering. Vi arbetar brett i branschen och våra kunder är av varierande storlek. I och med att du anmäler ditt intresse blir du en del av vårt växande nätverk inom The Pace – en del av Wise Professionals.

Ditt uppdrag
Som Office Manager har du övergripande ansvar för kontoret i en av de viktigaste funktionerna: att skapa förutsättningar för trivsamma kontorsmiljöer, gemensamma ytor och professionellt hög internservice. Rollen ställer krav på hög integritet och förmågan att kunna hantera känslig information. Arbetsuppgifterna som Office Manager kan variera beroende på uppdrag/kund och du får oftast en blandning av det administrativa och samordnande.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar över kontoret och del av den interna husgruppen
  • Kontaktperson och koordinator av gemensamma processer för kontoret, såsom brand- och utrymningsövningar
  • Ansvara för dialog med bud till och från kontoret samt daglig posthantering
  • Ansvara för felanmälningar, inköp och inventarielistor till kontoret – allt ifrån kontorsmaterial, förbrukningsmaterial och kopieringsutrustning
  • Förberedelse inför möten, konferenser och övriga interna events
  • Enklare administration såsom faktura- och avtalshantering samt hantera inköp/utlägg
  • Övrig internservice exempelvis välkomnande av besökare, beställningar av telefoni och abonnemang samt hantering av passerkort och kontakt med receptionen

Din bakgrund
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en liknande roll som Office Manager, Office Coordinator och/eller administratör där service varit avgörande. För att lyckas i rollen måste du trivas med att ha stora kontaktytor och befinna dig i sociala sammanhang. Du har en positiv inställning, är kreativ och ser lösningar i alla situationer. Du är noggrann, företagsam, pålitlig och trygg i din profession, tar egna initiativ och gillar att arbeta proaktivt för att alltid ligga steget före och utvecklas i din roll. Att kunna prioritera och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt är en styrka hos dig. Som person är du handlingskraftig och trivs med att hjälpa andra, du är lyhörd och räds inte för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Vidare ser vi att du har en stark integritet och kan sätta gränser på ett diplomatiskt och tydligt sätt. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och kan snabbt sätta dig in i och förstå nya system. Sist men inte minst kommunicerar du mycket väl på både svenska och engelska i tal och i skrift.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) och Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se)

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot att höra från dig!   

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb