Löneadministratörer till vår konsultverksamhet

Göteborg Konsultuppdrag

Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och nu söker vi Löneadministratörer för spännande kunduppdrag.

Sök rollen Senast 3 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa inom området lön och vi söker därför duktiga löneadministratörer till vår verksamhet i Göteborg. Uppdragen är på både hel- och deltid och har varierande längd. Att arbeta som konsult är ett givande och utvecklade arbete, där du har möjlighet att bredda ditt CV eftersom du får kontakt med nya uppdragsgivare. Det är viktigt för oss att du som konsult på Wise Professionals ska känna dig trygg i din anställning och vi förväntar oss att du har höga krav på oss som arbetsgivare.

Eftersom det finns massor av möjligheter för dig som löneadministratör tycker jag att det känns extra roligt att du är intresserad av att arbeta som konsult hos oss!

Ditt uppdrag
Wise Professionals erbjuder många spännande uppdrag inom löneområdet hos ett flertal olika kunder inom olika branschen. Just nu ser vi ett ökat behov av erfarna löneadministratör där den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer att vara att ansvara för hela löneprocessen. Det innebär att du kommer att hantera hela lönekedjan från början till slut samt att ge support i lönerelaterade frågor. Ifall du har erfarenhet av att administrera lön på både tjänstemanna- och kollektivsidan ser vi det som positivt.

För att du ska lyckas och trivas i konsultrollen behöver du vara flexibel och ha en stark initiativförmåga. Du förväntas att snabbt komma in i en organisation och dess kultur samt sätta dig in i flera system på kort tid. Så desto fler lönesystem du arbetat i innan, desto högre är chanserna att vi snabbt hittar ett jobb till dig. Därtill förväntas du att leverera och bidra med kompetens, effektivitet och erfarenhet. Vissa av våra uppdrag leder också till ett direktövertag till kund.

Du som söker dig till konsultrollen
Som person känner du igen dig i en beskrivning som en noggrann och strukturerad kollega samt att du är duktig på att hantera relationer på olika nivåer i organisationen. De flesta av våra uppdrag kräver att du har några års erfarenhet av löneadministration och hela löneprocessen. Jag tror även att du vågar ta ansvar och att du ofta beskrivs som prestigelös.

För att trivas i rollen som konsult behöver du gilla att utvecklas men även vara relationsskapande och positiv.

När du blir en av oss
Som jag nämnde tidigare är det viktigt för oss att du känner dig trygg i din anställning. Därför erbjuds du som konsult på Wise Professionals alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö

Om du fortfarande läser tror jag att du har ett intresse för Wise Professionals och att arbeta som konsult hos oss. Därför hoppas jag att du kommer att skicka in din ansökan via denna annons! Detta är en generell annons och riktar sig inte till en specifik tjänst.

Kontakt
Har du några frågor om konsultrollen eller har du andra funderingar kring hur vi arbetar? Kontakta gärna mig på ellinor.dahlqvist@wise.se.
Jag fram emot att prata mer med dig!

Sök rollen Senast 3 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ellinor Dahlqvist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 3 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomichef

Vill du arbeta som ekonomichef i en bred roll där du får leda ett engagerat team, vara med och påverka och samtidigt vara operativ inom redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med engagerade och kunniga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 januari, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Strateg Till Viva Media

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Uppsala Sista ansökningsdag: 30 december, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Systemförvaltare till Ambea

Är du en driven och duktig systemförvaltare som tycker om att genomföra förbättringar? Brinner du för god service och utveckling? Då kanske du är den vi söker till Ambea.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 januari, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Teamleader inom Kundservice

Har du erfarenhet av ledarskap och kundservice? Är du dessutom trygg i dig själv och drivs av personalfrågor? Sök då rollen som Teamleader inom Kundservice!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 januari, 2019

Läs mer & ansök