Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Administratör till Tuesday Wine

Stockholm
Ansök senast 22 Feb 2023
Är du en engagerad, strukturerad och energirik Administratör med intresse för relationer? Trivs du i ett mindre team där du spelar en viktig roll och dessutom i en spännande och unik miljö? Då kan du vara Tuesday Wines nästa kollega!

Till en av Sveriges största privata vinimportörer Tuesday Wine söker vi nu en Administratör på 75% med start 1 april. Detta är ett föräldravikariat och konsultuppdrag via The Pace på minst 9 månader med chans till förlängning. Du kommer utgå från deras fina och gemytliga kontor som ligger centralt på Östermalm i Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som administratör hos Tuesday Wine har du en bred roll och arbetar nära ett sammansvetsat team. Eftersom du kommer ha en central administrativ roll inom företaget kommer du ha många spännande kontaktytor och utföra arbetsuppgifter högt till lågt.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Kontakt med kunder i Sverige och producenter runt om i världen
  • Uppföljning att beställningar och offerter följer enligt plan i sina tillhörande system
  • Uppdatering av bolagets sociala medier och hemsida
  • Ta emot samt hantera bud och leveranser till kontoret

Uppdraget är på 75 % där du behöver vara på plats merparten av tiden men har möjlighet att styra dina arbetstider i samråd med ledningen. På kontoret arbetar fem personer tillsammans och här finns även två härliga hundar.  

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har något eller några års erfarenhet av administrativt arbete och både trivs i rollen och ser syftet av det värdefulla arbetet för både leverans och ett effektivt arbete. Som person är du engagerad, tar gärna egna initiativ för att driva arbetet framåt eller ser förbättringspotential. God struktur och ett noggrant arbetssätt sitter i ryggmärgen på dig för att ha kontroll över- och känna stolthet över hur ditt arbete främjar företagets framgång. Då arbetet som administratör hos Tuesday Wine innefattar många viktiga kontaktytor kommer du trivas som bäst i denna roll om du är en social person som sprider energi – såväl externt till kunder och leverantörer men även internt till dina kollegor som kommer sprida samma energi tillbaka till dig.

Då Tuesday Wine är ett mindre sammansvetsat team bör du vara en lagspelare som trivs att jobba i ett team där alla hjälper alla och ser hur varje individ främjar det gemensamma resultatet. Likväl som du är en lagspelare blir det viktigt att du är en självgående person som har förmågan att bolla flera projekt samtidigt.

Då du kommer att ha kontakt med leverantörer från flera delar av världen är det viktigt att du känner dig trygg i såväl både det svenska och engelska språket, i såväl tal som skrift.

Om bolaget
Vi på Tuesday Wine har alla ett genuint och långt gemensamt intresse för vin. Genom åren har vi skapat många och långa relationer i den bransch vi brinner för. Det gör att vi nu tillsammans efter många års erfarenhet har en svårslagen styrka i att hitta de bästa leverantörerna som kan leverera de bästa produkterna till bästa pris till våra kunder. Vi tror på starka relationer som bygger på gemensam framgång och det skapar vi genom anpassade samarbeten med rätt leverantörer och inte minst våra kunder. Det engagemang och fokus vi ger våra leverantörer och våra kunder är det som gjort till vad vi är idag – vill du vara med på vår resa!

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Ansvariga för rollen är Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se) Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb