Uppsala

Marketing Coordinator till Winn Hotel Group

Vi skapar ett kommersiellt och dynamiskt team som ska ta oss till framtiden. Som vår nya
Marketing Coordinator har du chansen att få vara med och utveckla ett nytt innovativt team
där vi ständigt tänker i nya banor och hittar nya sätt att kommunicera, sälja och vinna
affärer. Let’s make business in an unusual way!

Om rollen

Som Marketing Coordinator på Winn Hotel Group har du operativt ansvar för marknadsföringen av 7 hotell. Tillsammans med marknadsteamet och i dialog med hotellen producerar du målgruppsanpassat innehåll med den digitala gästresan i fokus. Du är också med i framtagandet av både marknadsstrategin och marknadsplanen. I den här rollen har du lika stor chans att utöva din kreativitet som dina strategiska kunskaper och färdigheter – du jobbar från idé och produktion till analys och optimering. Du rapporterar till vår Commercial Director som är huvudansvarig för det kommersiella teamet. 100% tillsvidareanställning med bas i Uppsala.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Skapa, analysera och optimera digitala kampanjer
 • Skapa och producera en contentkalender
 • Vara en central kontaktperson ut mot verksamheterna
 • Producera trycksaker inklusive tryckta annonser

Krav:

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring och minst 1-2 års erfarenhet av liknande roll
 • Erfarenhet av att skapa målgruppsanpassat innehåll för både köpta och organiska placeringar
 • Grundläggande förståelse för SEO och SEM
 • Du är van användare av MS Office och något webbpubliceringsverktyg
 • Meriterande med kunskaper inom Adobe Creative Suite, skapa rörligt innehåll samt inom layout

Så här tror vi att du är:

Vi söker en person som lockas av att arbeta i ett nytt dynamiskt team där du får vara med och utveckla marknadsarbetet. För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som trivs i en variationsrik roll och har stor social förmåga. Du trivs med att vara självgående med en hög drivkraft och en förmåga att få saker att hända och tar eget ansvar för ditt arbete. Du är också flexibel och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt. Kanske kommer du från en annan bransch där du fått med dig erfarenheter av att producera material som ska rikta sig mot kund. Du har kanske tidigare jobbat med olika varumärken och förstår vikten av anpassning mot olika interna beställare. Slutligen tror vi du gillar att varva det praktiska, kreativa med analyser och mätning av resultat.

Om Winn Hotel Group:

Winn Hotel Group är ett av få bolag i Sverige som specialiserar sig på hotell- och restaurangmanagement under olika varumärken, s.k. multibrand. Det innebär att gruppens alla hotell har olika utseenden och olika namn. Själva varumärket, t.ex. Radisson Blu och Clarion hyr vi av partners som Radisson Hotel Group och Nordic Choice Hotels. Vårt eget varumärke, Winn Hotel Group, marknadsför vi inte mot våra hotellgäster utan det jobbar vi med internt, vi kallar det Winn Inside. Sedan starten av bolaget 1991 har vår huvudfokus varit de mjuka värdena, våra medarbetare och våra gäster. Vår huvuduppgift är att skapa miljöer där medarbetarna trivs och där de vill och vågar utvecklas. Att vi sätter medarbetarna främst kan förklaras med ren affärsmässighet: vi är övertygade om att egentrivsel är grunden för gästtrivsel, och vi vet att gästernas trivsel är grunden till lönsamhet

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Sabina Axelsson (sa@kimm.se)

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner
 • Personalrabatt

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb