Rekryterare till Tyréns

Göteborg Konsultuppdrag

Har du erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser och lockas av att få jobba i ett bolag som präglas av Öppenhet, Nyfikenhet och Samspel? Vill du vara en del av ett expansivt bolag som satsar på hållbarhet? Rekryteringsbyrån Wise Professionals söker dig som tycker det är roligt med rekrytering och vill ha ett långsiktigt uppdrag hos Tyréns i Göteborg

Sök rollen Senast 21 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. De har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och deras ägandeform gör det möjligt att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Tyréns drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Din roll
Din främsta arbetsuppgift kommer vara att ansvara för all rekrytering i Region Väst. Du kommer att vara en nyckelperson och coacha rekryterande chefer i rekryteringsprocesser. Du kommer vara ansvarig rekryterare i Region Väst men kommer att ha kontakt med en rekryteringstrateg och en rekryteringsadministratör som sitter i Stockholm.

 • Kravprofil, annons, urval, telefonintervjuer, referenstagning
 • Konsultativt chefsstöd, bollplank för rekryterande chefer i hela rekryteringsprocessen
 • Hålla intervjuer
 • Administration i rekryteringssystemet ReachMee, hantera annonser, koordinera och boka intervjuer
 • Gallring av ansökningar samt search vid behov

Tyréns har ett brett tjänsteutbud och du kommer rekrytera flera olika roller inom samhällsbyggnadssektorn.

Du som söker
Att jobba som ett team är viktigt på företaget vilket kräver att du har god samarbetsförmåga, samtidigt som du har vana av att vara kravställande. Att vara nyfiken och prestigelös är egenskaper som värdesätts för att ständigt kunna utveckla verksamheten.

Krav för tjänsten:

 • Du har en relevant akademisk examen inom exempelvis HR eller beteendevetenskap
 • För att kunna axla rollen behöver du ha erfarenhet av rekrytering där du ansvarat för processer från start till mål
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Om du har erfarenhet från samhällsbyggnadsbranschen sedan tidigare är det ett stort plus, och även om du har vana av att arbeta i rekryteringssystemet ReachMee.

När du blir en del av Tyréns
Tyréns är ett bolag som värnar om hållbarhet. Tillsammans med sina kunder identifierar de lösningar som är hållbara ur såväl ett ekonomiskt som ekologiskt och socialt perspektiv. Trivsel på jobbet värderas också högt och Tyréns jobbar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare med flexibla arbetstider och bra utvecklingsmöjligheter.

Om rekryteringsbyrån Wise Professionals
Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Läs mer om hur det är att vara konsult hos oss här.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Sök rollen Senast 21 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Tyréns AB

Lilla Badhusgatan 2, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Ellinor Dahlqvist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök