Stockholm Rekrytering

Digital Marknadsförare till Avonova

Avonova - Digital Marknadsförare

Brinner du för digitala kanaler och Inbound Marketing och vill ta ett operativt ansvar för Avonovas marknadsaktiviteter på den svenska marknaden? Ja, men då kanske denna roll är något för dig!

Ditt Uppdrag

Som digital marknadsgeneralist på Avonova kommer du vara med och utveckla vårt arbete med Inbound Marketing och övrig B2B marknadsföring. Du har stor påverkan i att vara med och påverka och forma rollen mycket själv och vill arbeta med webb, text, kampanjer, sociala medier och inte minst Hubspot. Du kommer samarbeta mycket med vår marknadsavdelning i båda Sverige och Norge, och du rapporterar till Head of Marketing som sitter i Oslo.

 • Vara med och utveckla vår nya webbsajt som är tänkt att lanseras senare i år.
 • Operativt arbete i Hubspot.
 • Stort fokus vid att skriva copy ur ett kommersiellt perspektiv, från bloggar till nyhetsbrev och sociala medier.
 • Publicera på vår webb, och bruka SEO för god synlighet
 • Hantering av digital annonsering såsom Facebook och LinkedIn.                                                                                         
 • Bruka segmentering, analys och optimalisering för att skapa högst möjliga ROI
 • Arbeta nära sälj och hitta sätt för att generera leads.
 • Viss byråkontakt kan tillkomma.

Om dig

Vi tror att du är en generalist inom digital marknadsföring som gillar att skriva och har jobbat operativt några/något år inom detta och vill ta ett större grepp kring Inbound Marketing inom B2B. Du har ett digitalt tänk och ett starkt kundfokus i ditt sätt att kommunicera marknadsbudskap. Vi tror också att du vill lära dig mer om Marketing Automation och Account Based Marketing och se fördelarna med att använda verktyg såsom Hubspot eller liknande. Du gillar det operativa i rollen och att ha en innehållsrik vardag där din energi och nyfikenhet bidrar stort till Avonovas framtida utveckling. Vidare tror vi du har relevant eftergymnasial utbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder:

 • En marknadsavdelning där du uppmuntras att utveckla dig inom nya, digitala marknadsföringsmetoder.
 • Möjlighet att påverka företagets digitala marknadsföringsarbete och möjlighet till gruppansvar inom specifika marknadsföringsgrenar.
 • Arbete som bidrar till värde och hälsa för individer, företag och samhälle.
 • Hundratals kompetenta och engagerade kollegor som vill varandra och företaget väl.
 • Arbetsplatsen är Stockholm, men med möjlighet till hemmakontor ibland.
 • Konkurrensvillkor.

Om Avonova

Avonova Hälsa AB är en del av Avonova Group – Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Gruppen består av Avonova Hälsa AB, Sveriges näst största företagshälsovård, och Avonova Helse AS, Norges största företagshälsovård. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper vi organisationer och deras medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera mer effektivt och må bättre. Våra 650 medarbetare på 120 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Sverige. 

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. 

Notera att vi nu kommer ta lite sommarledighet och att återkoppling och intervjuer börjar i Augusti. Men sök gärna redan idag!

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Olof Lindmark på ol@kimm.se. Eller Sabina Axelsson sa@kimm.se.

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb