Affärsdriven Rekryteringskonsult till Wise Professionals!

Stockholm Rekrytering

Rekryterings- och attraktionsbranschen står inför stora förändringar drivet av ny teknik och nya beteenden. Hur vi jobbar, var vi jobbar och hur vi hittar jobb kan förändra vårt arbetsliv i grunden. Vi vill leda den förändringen – mänskligt och modigt. Nu söker vi en affärsdriven Rekryteringskonsult som vill hjälpa oss med det!

Sök rollen Senast 17 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Rekryteringsbyrån Wise Professionals är ett bolag inom Wise Group – en börsnoterad kunskapskoncern med ett brett erbjudande inom HR-relaterade tjänster – från konsult till HR tech. Vi arbetar för att bidra till en stark värdeutveckling hos våra kunder och erbjuda möjligheter för våra medarbetare och konsulter att utveckla den roligaste tiden i karriären. I en förlängning är det högre syftet att skapa förutsättningar för ett modigt och mänskligt arbetsliv. Vi arbetar med starka varumärken och har modet att säga nej till affärer som inte lever upp till våra värderingar.

Vi på Wise Professionals är lösningsorienterade konsulter och specialister inom rekrytering och attraktion. Vi drivs av att göra affärer och skapa värde för människor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att utvecklas, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss.

Vår kultur präglas av nyfikenhet, mod och professionalism. Just nu befinner vi oss i en spännande och stark utvecklingsfas. Hos oss får du vara med och bygga en Rekryteringsbyrå som utmanar en traditionell bransch – vi går vår egen väg och vi vill att du ska vara med!

Att arbeta som Rekryteringskonsult

I denna roll kommer du att arbeta specialiserat med rekrytering inom vårt affärsområde HR. För oss handlar rekrytering om rätt person, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Med vår expertis skräddarsyr vi lösningar utifrån våra kunders behov. På ett konsultativt sätt utmanar vi våra kunder med strategisk höjd och operativt projektleder vi dem till den perfekta lösningen. Det kan vara en klassisk rekrytering, en rekryteringsutbildning eller att på ett strategiskt plan hjälpa kunden med deras kompetensförsörjning kopplat till deras affärsmål.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du förstå våra kunders och kandidaters behov, vara konsultativ och proaktiv. Du är en strukturerad projektledare som tar ansvar för hela rekryteringsprocessen – från försäljning till dess att tjänsten är tillsatt. Du gillar både försäljning och administration.
Livet som Rekryteringskonsult är helt klart intensivt, och fantastiskt roligt! Det är en härlig mix av affärer och människor.

Vem är du och vilken kompetens behöver du för att uppskatta och utveckla denna roll?

·        Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande

·        Vi förväntar oss att du har tidigare erfarenhet av försäljning i någon form

·        Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att rekrytera

·        Vi gillar om du arbetat som konsult tidigare

·        Kunskap om Search uppskattas

·        Du delar vår passion för människor och affärer

·        Ditt arbetssätt genomsyras av professionalism och personligt engagemang

Nyfiken på att veta mer?

Det är viktigt för oss att du ska må bra och ha kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Barncancerfonden och gymnasieskolor för att nämna en del. Läs gärna mer om oss och vårt erbjudande på www.wise.se.

Om du vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn och kontaktuppgifter på www.wise.se. För specifika frågor gällande rollen som Rekryteringskonsult är du välkommen att ringa eller maila Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se. Vi tar inte emot ansökningar vi mejl.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Varmt välkommen med dina frågor eller din ansökan! 

Sök rollen Senast 17 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Andreas Larsson

Andreas Larsson

Affärsområdeschef HR

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 17 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök