Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Utbildnings-/kontorskoordinator till Snap-on Equipment Göteborg

Göteborg
Ansök senast 4 Apr 2023
Söker du en utmanande och varierande tjänst och vill jobba för en världsledande leverantör av högkvalitativa, teknologiskt avancerade system för reparationer och inspektioner i fordonsindustrin som både bidrar till ett mer hållbart samhälle och arbetarnas arbetsmiljö? Om du har en passion för att hjälpa och stödja andra, samt är en duktig organisatör, så är det här tjänsten för dig! Du kommer att få möjligheten att utvecklas och växa i en kreativ och självständig roll. Vi välkomnar dig att söka tjänsten som utbildnings-/kontorskoordinator till Snap-on Equipment som i Sverige är representerat med varumärken som Car-O-Liner, Blackhawk, JOSAM och TruckCam. Akademierna inom EMEA finns representerade i Dubai, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge och Sverige.

Som utbildnings-/kontorskoordinator kommer du att spela en central roll för hela verksamheten i Göteborg samt vara en viktig spelare i det internationella teamet Academy. Du kommer att ha möjligheten att visa upp din kompetens inom både service, administration och koordinering. Rollen är bred och erbjuder många möjligheter till kontakter och samarbeten.

Hur ser en vanlig dag ut?
I rollen som utbildnings-/kontorskoordinator växlar du mellan ansvaret gentemot Akademin- och kontorsansvarige. Under en och samma dag kan du hantera bokningar och deltagaranmälningar till Akademins utbildningar, stötta besökande kollegor och gäster med resebokningar, planera nästa personalträff samt säkerställa att både medarbetare och kursdeltagare blir väl bemötta och omhändertagna.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

· Supportera Site Manager med diverse uppgifter kopplade till trivsel och säkerhetsfrågor som rör kontoret och fastigheten

·  Supportera globala ledningen, kollegor och gäster vid behov

·  Bjuda in till och förbereda inför kvartalsvisa olika typer av personalmöten och personalaktiviteter

·  Vara kontaktperson gentemot fastighetsägaren och övriga kontorsleverantörer

·  Ansvara för inköp till kontoret, så som kontorsmaterial, kontorsmöbler, kaffe- och fruktleveranser, ta emot leveranser mm.

·  Vara ansvarig för att alla kontorsytor är presentabla för både kollegor och besökare

·  Fakturahantering

·  Säkerställa att resepolicyn efterföljs och är uppdaterad

·  Hantera olika maillådor och ta emot förfrågningar samt ha direktkontakt med kursdeltagare

Vem söker vi?
För att axla rollen på ett framgångsrikt sett, ser vi att du har arbetat i en koordinerande/administrativ roll tidigare och du har även erfarenhet av att arbeta i reception. Du har minst gymnasiekompetens och har du arbetat inom fordonsindustrin är det meriterande men inget krav. Du behärskar office-paketet väl och har lätt för att lära dig nya system. Vidare pratar och skriver du obehindrat på svenska och engelska. Kan du något annat språk så som norska, tyska, franska eller italienska är det meriterande. För att bli aktuell för rollen krävs det att du innehar ett B-körkort.

Som person ser vi att du är nyfiken, driven, flexibel och har ett gott självledarskap. Du är duktig på att koordinera och administrera, är kommunikativ och har förmågan att ha ett helhetsperspektiv. Du är duktig på att se vad och när saker behöver göras och har ett proaktivt förhållningsätt. Vidare har du lätt för att knyta kontakter och interagera med olika människor och personligheter. Andra egenskaper som vi värderat högt för rollen är att du har ett lösningsorienterat mindset, är ordningsam, har ett prestigelöst förhållningssätt och är service-minded ända ut i fingerspetsarna.

Om Snap-on Equipment
Hos oss på Snap-on Equipment får du goda möjligheter att växa och utvecklas då bilindustrin ständigt står i förändring. Det är en dynamisk och internationell arbetsplats där uppfyllelse av kundförväntningar, kvalitet och säkerhet står i fokus.

Akademierna inom EMEA finns representerade i Dubai, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge och Sverige.

Snap-on Equipment is a world leader in Automotive Wheel Service and Collision Repair Equipment, including the most technologically-advanced Imaging Wheel Aligners, Wheel Balancers, Tyre Changers, Alignment Lifts, General Purpose Lifts, Brake Lathes, Frame Measuring Systems, and Frame Straightening Racks. In Sweden, Snap-on Equipment is represented by brands such as Car-O-Liner, Blackhawk, JOSAM and TruckCam where all offer systems and solutions that are well known for their high quality, advanced technology and ergonomic design

Nyfiken på att veta mer?
Rollen är en tillsvidaretjänst och arbetstiderna är måndag – fredag, 8:00-17:00. Snap-on Equipment har sitt kontor på Hulda Mellgrens gata 1, i Västra Frölunda. Rollen kräver 100 % närvaro på kontoret.

I den här rekryteringen samarbetar Snap-on Equipment med The Pace/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stephanie Grammenidis, stephanie.grammenidis@thepace.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Förmåner: Karriärmöjligheter

Liknande jobb