Stockholm

Interim Marknadskoordinator mot norsk marknad (deltid)

Interim marknadskoordinator sökes till uppdrag med omgående start mot norsk marknad. Här kommer du att få arbeta med att implementera externa kampanjer och planera, boka samt köpa medieplaceringar och aktiviteter för räckviddskommunikation i Norge. Det här är ett konsultuppdrag, på 50%, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå i tre månader, med goda möjligheter till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

I rollen som marknadskoordinator arbetar du nära marknadsansvariga vid planering av alla externa marknadsaktiviteter. Tillsammans ansvarar ni för den operativa aktivitetsplanen samt marknadsplan och kampanjplan. I rollen ingår också att vara kontaktperson från vår uppdragsgivares sida mot medier/reklamkanaler, optimera digital räckviddsmarknadsföring (displayannonser) i samarbete med räckviddskanalen under kampanjperioden enligt uppsatta KPI’er och best practice. Vid beställning hos InHouse är din uppgift att utförligt beskriva innehåll och copy enligt målgrupps- och kanalmatris, samt syfte och best practice. Här du också initiera och samordna bilagor med externa företag. I tjänsten rapporterar du till Chief Marketing Officer samt samarbetar nära marknadsansvarig i Norge.

Exempel på fler arbetsuppgifter

 • Ta fram aktuella medieaktörer för räckviddsmarknadsföring
 • Samarbeta med marknadsansvariga och online marknadsansvariga vid arbete med 360-kampanjer och marknadsföringsbidragsbaserade mediepaket
 • Efterfråga och skapa rapporter efter avslutade kampanjperioder, evaluera i samarbete med övriga marknadsteamet.
 • Beställa och korrekturläsa annonser och trycksaker (nativeannonser, displayannonser, utomhusreklam, flyers och övrig räckviddsmateriell) från InHouse
 • Planera, boka och köpa medieplaceringar och aktiviteter för räckviddskommunikation enligt gällande budget och kampanjplan. Delaktig i budgetprocess och hantering av fakturor

För att trivas i uppdraget besitter du en god administrativ förmåga och tydlighet i kommunikation med externa och interna kontakter. Du har en god förhandlingsförmåga och räds inte av kontakt externt samt fatta beslut. Utöver det söker vi dig som är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta efter processer. Du trivs med att samarbeta samt arbeta självständigt och är inte rädd för att ta egna initiativ.

Vi söker dig som har:

 • Utbildning inom ekonomi/marknadsföring och e-commerce eller motsvarande relevant utbildning på högskola/universitetsnivå
 • Mycket god kännedom om den lokala marknaden i Norge och konsumentbeteendet
 • Erfarenhet av att planera och implementera kampanjer i externa köpta räckviddskanaler
 • Mycket god kännedom om det norska medielandskapet
 • Erfarenhet av medieköp och förhandling, van att utvärdera offerter och förhandla med medieaktörer och mediebyråer
 • Mycket god förmåga att använda Officepaketet (Outlook, Word, Excel och PowerPoint)
 • Gärna erfarenhet från e-handelsbolag
 • Meriterande med kunskap i norska i skrift och tal

OM KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Observera att detta är ett deltidsuppdrag på ca 50%.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Profes sionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb