Erfaren HRBP till BoKlok

Stockholm/Malmö Rekrytering

Här är chansen för dig, affärsnära HRBP som vill få möjlighet att arbeta i en bred roll på ett företag med bra värderingar och utvecklingsmöjligheter!

Sök rollen Senast 31 januari, 2019

Om företaget
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

Om rollen
Rollen som erfaren HRBP på BoKlok innebär att tillsammans med kollegor säkerställa högkvalitativt HR stöd till organisationen. Du leder, implementerar och driver HR-processer med fokus på den svenska verksamheten och arbetar proaktivt med att skapa en organisationskultur som stöttas av ett högkvalitativt ledar- och medarbetarskap. Du kommer att ingå i Sverigeledningen tillsammans med affärschefer och ekonomichef och där ansvara för att HR agendan prioriteras på lång och kort sikt. Du arbetar konsultativt mot chefer och anställda och är nära affären med god förståelse för vad som driver lönsamhet och nöjda kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

–         Arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer i alla typer av HR relaterade frågor

–         Leda, driva och implementera HR processer på lång och kort sikt

–         Driva förändringsarbete och agera ambassadör för i vår kulturresa

–         Samverkan/Fackliga relationer

Din bakgrund
För att trivas i rollen som erfaren HRBP tror vi att du är van vid att arbeta självständigt och ser det som en självklarhet att själv driva och utforma ditt eget arbete. Du är prestigelös, förtroendeingivande och trivs i en miljö med många kontaktytor. Viktigt är att du är strukturerad, har driv och snabbt kommer med lösningar och egna ideér. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från konsumentorienterad verksamhet, teknisk bransch eller annan bostadsutvecklare.

Vi har kontor i både Stockholm och Malmö och här finns möjligheten för dig att arbeta från något utav dessa kontor. Placeringsort är därför Stockholm eller Malmö, du väljer! Resor förekommer på månadsbasis.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se eller rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof ulrika.franzen-korlof@wise.se. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 31 januari 2019 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sök rollen Senast 31 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Lisa Siden

Lisa Siden

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök