Löneansvarig till Banijay Group

Stockholm Heltid Rekrytering

Är du erfaren och trygg inom lön och vill arbeta i ett av Sveriges mest spännande bolag inom mediebranschen? Detta är en unik möjlighet att få vara med och utveckla en professionell lönehantering i en dynamisk miljö med engagerade och trevliga kollegor.

Sök rollen Senast 17 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård
  • Privat sjukförsäkring

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd inom Banijay Group, som har dotterbolagen Mastiff, Jarowskij och Yellowbird. Placeringen är i deras härliga lokaler på Gärdet i Stockholm.

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som löneansvarig arbetar du operativt med lön och du kommer att ha helhetsansvaret och arbeta självständigt med hela löneprocessen i lönesystemet Agda. Du kommer även att vara ansvarig för systemet. Du rapporterar till CFO och arbetar med viss stöttning av en kollega på ekonomiavdelningen. Antal löner varierar kraftigt då det är mycket projektanställningar och olika typer av kontrakt, men ligger mellan 600 och 800 i månaden.

Genom kontinuerlig dialog och närvaro i organisationen hjälper du till att höja kompetensnivå inom löneområdet på bolaget och se till att uppdaterade rutiner efterlevs. Exempel på områden du kommer att arbeta med är:

  • Frånvarohantering, semesterskulder, traktamenten
  • Distribuera överenskommet material till ekonomiavdelningen
  • Administrera företagsbilar, försäkringar inklusive pensioner
  • Driva olika förbättrings- och effektiviseringsprojekt relaterat till lön, ekonomi och HR

Din bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har runt 5 års erfarenhet av att arbeta självständigt med löner och har god kännedom om processer, lagar och regler inom området. Du har ett gott sinne för struktur och detaljer och är van att ta egna initiativ. Mycket goda kunskaper i Agda, vilket är bolagets lönehanteringssystem, är ett grundkrav.

Viktigt i rollen är att du är social och har lätt för att bygga relationer samt har en god kommunikativ förmåga som hjälper dig att höja kompetensen inom området bland medarbetarna.

Om Banijay Group

Banijay Group Nordic är ett av Nordens främsta mediehus. Bland dotterbolagen finns produktionsbolagen Jarowskij, Mastiff och Yellowbird. Koncernen står bakom några av landets mest älskade TV-program, däribland Solsidan, Så mycket bättre, Vår tid är nu och Millennium-filmerna.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24 eller Ulrika Franzén-Körlof på ulrika.franzen-korlof@wise.se070-716 83 94. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2019-01-18 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande men vi kommer att ha ett uppehåll under julledigheten. Tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sök rollen Senast 17 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Karin Rose

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 17 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök