Interim löneansvarig

Stockholm Konsultuppdrag

Just nu hjälper vi ett av Sveriges mest spännande bolag inom mediebranschen att hitta sin nya löneansvarig. Detta är en unik möjlighet att få vara med och utveckla en professionell lönehantering i en dynamisk miljö med engagerade och trevliga kollegor. Är du tillgänglig omgående och tycker det här låter som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Sök rollen Senast 30 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi söker nu en interim löneansvarig till vår kund Banijay Group Nordic och dotterbolagen Mastiff, Jarowskij och Yellowbird!

Det här är ett konsultuppdrag via oss på Wise Professionals, med start snarast möjligt och uppskattningsvis sex månader framåt. Rollen är på heltid, och är en interim lösning under pågående rekryteringsprocess för en permanent löneansvarig. Under förutsättning att det känns rätt för samtliga parter finns möjlighet att bli kvar på uppdraget.

Ditt uppdrag

Banijay Group Nordic är ett av Nordens främsta mediehus. Bland dotterbolagen finns produktionsbolagen Jarowskij, Mastiff och Yellowbird. Koncernen står bakom några av landets mest älskade TV-program, däribland Solsidan, Så mycket bättre, Vår tid är nu och Millennium-filmerna.

I rollen som löneansvarig arbetar du operativt med lönehanteringen för tre bolag. Systemet du kommer arbeta i är Agda.

Genom kontinuerlig dialog och närvaro i organisationen hjälper du till att höja kompetensnivån inom löneområdet på bolaget och ser till att uppdaterade rutiner efterlevs. Exempel på områden du kommer att arbeta med är: 

  • Frånvarohantering, semesterskuld, traktamenten, reseräkningar, utlägg
  • Distribuera överenskommet material till ekonomiavdelningen
  • Administrera företagsbilar, försäkringar och pensioner
  • Driva olika förbättrings- och effektiviseringsprojekt relaterat till lön, ekonomi och HR

Din bakgrund

För att lyckas i rollen har du runt 5 års erfarenhet av att arbeta självständigt med löner och har god kännedom om processer, lagar och regler inom området. Du har ett gott sinne för struktur och detaljer och är van att ta egna initiativ. Goda kunskaper i Agda, vilket är bolagets lönehanteringssystem, är ett grundkrav.

För att trivas och lyckas i rollen söker vi dig som är social, har lätt för att bygga relationer samt har en god kommunikativ förmåga som hjälper dig att höja kompetensen inom området bland medarbetarna.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (marie.fedeli@wise.se, 073-640 30 59) samt konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se, 073-515 31 83).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 30 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Marie Fedeli

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök