Rekryterare till Tommy Byggare

Göteborg

Tommy Byggare är ett byggbolag med huvudinriktning på kommersiella fastigheter för handel, industri, kontor, bostäder samt byggservice i Västsverige. Nu söker de en rekryterare som ska hjälpa företaget att växa under 2019 och vi på Wise Professionals har fått den stora äran att hjälpa dem att hitta rätt person för jobbet.
Vill du bli en Tommy Byggare?

Sök rollen Senast 21 januari, 2019

Rekryteringsbyrån Wise Professionals söker för kunds räkning en rekryterare till ett konsultuppdrag som initialt kommer att pågå under 6 månader med chans till förlängning. Önskad start är i slutet av januari 2019.

Din roll 
Under 2019 kommer Tommy Byggare behöva rekrytera många nya medarbetare och din främsta uppgift blir att ansvara för dessa processer. HR-avdelningen består i nuläget av en HR-ansvarig samt en HR-specialist och du kommer att rapportera till HR-ansvarig.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Kravprofil, annons, urval, telefonintervjuer, referenstagning, search
  • Konsultativt chefsstöd, bollplank för rekryterande chefer i hela rekryteringsprocessen
  • Hålla intervjuer

Du kommer framförallt att rekrytera ingenjörskompetens och en stor del av din roll kommer gå ut på att bygga ett nätverk inom branschen genom att bland annat åka runt till dina kollegor på bygganläggningar och olika kontor samt att du kommer ha kontakt med universitet för att locka möjliga kandidater från relevanta utbildningar. Du kommer att vara placerad i Göteborg eller i Alingsås samtidigt som din roll kommer att innebära att du reser runt i Västsverige för att träffa dina kollegor.

Du som söker 
Du kommer att ha kontakt med många inom organisationen och det är viktigt att du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Du har samtidigt vana av att vara kravställande och tydlig med förväntningar. Att vara nyfiken och prestigelös är egenskaper som är viktiga för att passa i teamet och i rollen.

Krav för tjänsten:

  • Du har en relevant akademisk examen inom exempelvis HR eller beteendevetenskap
  • För att kunna axla rollen behöver du ha erfarenhet av rekrytering där du ansvarat för processer från start till mål
  • Flytande svenska i tal och skrift

Om du har erfarenhet från byggbranschen sedan tidigare är det ett stort plus, likväl som det är mycket meriterande om du har rekryterat ingenjörer tidigare och har erfarenhet av search.

När du blir en del av Tommy Byggare
Tommy Byggares varumärke kan sammanfattas i tre värdeord – Hållbarhet, Engagemang och Öppenhet. Dessa tre ord, deras kärnvärden, bildar tillsammans grunden för hur de agerar i alla situationer. De är ett modernt företag som strävar mot en öppen och jämlik arbetsplats för starkare laganda och bättre sammanhållning. Goda, långsiktiga relationer med kunder, leverantörer och medarbetare står alltid i första rummet. Tommy Byggare är en öppen och inkluderande arbetsplats och du kommer få tillhöra en organisation som med hjälp av sina kunniga medarbetare bidrar till samhällsutveckling.

Tommy Byggare är ett byggbolag med heltäckande service. Huvudinriktningen är kommersiella fastigheter för handel, industri och kontor samt bostäder och byggservice i Västsverige. Tommy Byggare grundades 1970. Sedan dess har de utvecklats till ett betydande byggbolag med verksamhet över hela Västsverige. De har kontor i Alingsås, Göteborg, Trollhättan, Vårgårda och Herrljunga. Tommy Byggare omsätter ca 1 miljard kronor och har drygt 250 anställda. Idag ägs Tommy Byggare av TB-Gruppen samt Selin & Samuelsson. Tillsammans fortsätter dessa två ägare att utveckla Tommy Byggare, som idag är ett av Västsveriges större byggbolag.Tommy Byggare är en trygg och stabil partner som tar ett helhetsansvar genom hela byggprocessen.

Klicka här för att läsa mer om Tommy Byggare.

Om rekryteringsbyrån Wise Professionals
Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Läs mer om hur det är att vara konsult hos oss här.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Sök rollen Senast 21 januari, 2019

Här ligger Tommy Byggare AB

Fabriksgatan 7, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Ellinor Dahlqvist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök