Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Front Office Assistant till Wise Group

Stockholm
Ansök senast 4 Apr 2023
Trivs du i en mångfacetterad roll och skulle beskriva dig som relationsskapande, detaljorienterad och har en god initiativförmåga? Vill du dessutom ta del av och bidra till en företagskultur i världsklass? Då kan det vara dig vi letar efter! Just nu söker vi en Front Office Assistent med hög servicekänsla till oss på Wise Group och till vårt kontor House of Wise i Stockholm!

Vårt kontor har bland annat blivit nominerat till ”årets snyggaste kontor 2022”. House of Wise förkortas lämpligt nog ”HOW” – en plats som frigör skapande, samarbete och potential för ständig utveckling i praktiken. Här får 6 specialistbolag inom rekrytering och konsultuthyrning utrymme att stärka sin identitet och affär via flexibelt utformade ”bolagsateljéer” samtidigt som det skräddarsydda konceptet erbjuder flera ytor där bolagen uppmuntras till både kulturellt och kommersiellt utbyte. Trivs du med att vara ”spindel i nätet”, komma till jobbet och mötas av glädje och engagerade kollegor samt utvecklas i takt med att vi växer? Då kanske du är Wise Groups nya Front Office Assistant!

Hur ser en vanlig dag ut?
Detta är en roll som enklast förklaras som en blandning mellan receptionist och till viss del administratör/koordinator. Det är viktigt att du ser din egen betydelse i det stora och därför kan hugga i där det behövs. Vill du arbeta med service och hjälpa oss att bemöta våra, medarbetare, kunder och kandidater på ett välkomnande och professionellt sätt? Läs mer om arbetsuppgifterna nedan:

·         Ta emot besök och hantera mötesbokningar

·         Hjälpa till med förberedelser inför möten och events

·         Administrera resebokningar 

·         Säkerställa att möteslokalerna och de gemensamma ytorna är representativa

·         Andra ad-hoc uppgifter förekommer

HOW består av 4 våningsplan och vi är ca 190 medarbetare totalt på kontoret. Du kommer att ingå i ett team som befinner sig i regionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. På kontoret i Stockholm är ni fyra stycken. Du kommer att rapportera till House Manager som också sitter i Stockholm. Mycket av den dagliga kontakten med hela ditt team sker över teams.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat med service tidigare och som har goda kunskaper inom Office-paketet samt behärskar det svenska och engelska språket obehindrat. Du är prestigelös, tvekar inte att kavla upp ärmarna och är van vid högt tempo och snabba beslutsvägar. Som person är du positiv, flexibel och självgående. Du är mycket serviceminded och trivs med att arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Vi förutsätter att du är en person som lägger märke till detaljerna och som gillar att jobba både högt och lågt. Inom koncernen är vi engagerade och passionerade och vi vill aktivt medverka till goda resultat och en bra stämning. Du blir således en viktig del av detta för du är en del av kontorets hjärta!

Nyfiken på att veta mer?
Rollen är en tillsvidaretjänst och receptionen är öppen måndag-fredag 07:00-17:30. Antingen kommer du ansvara för att öppna receptionen alternativt att stänga den. Vi har vårt kontor på Linnégatan 87. Rollen kräver 100 % närvaro på kontoret.

I den här rekryteringen samarbetar Wise Group AB med The Pace/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stephanie Grammenidis, stephanie.grammenidis@thepace.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mejl, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Förmåner: Friskvård

Liknande jobb