HR Manager till Mangold Fondkommision

Stockholm

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Sök rollen Senast 31 januari, 2019

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

 HR Manager till Mangold Fondkommision

Mangold sitter i ljusa, anrika lokaler belägna mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast ifrån innerstadspulsen vid Stureplan samt lugnet i Humlegården. Mangold har även kontor i centrala Malmö vid Stortorget.

Vi letar efter dig HR Manager som vill arbeta brett inom samtliga av HR-områdets delar och ge stöd till bolagets chefer. Du som ser det som självklart att HR ingår i stabsledningen och som trivs i roller där du får växla mellan operativt och strategiskt HR-arbete i ett högt tempo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ge kvalificerat HR stöd till organisationen.
  • Ansvara för och driva operativa och strategiska HR-frågor.
  • Delta och driva utvecklings- och förbättringsarbete i verksamheten utifrån ett HR-perspektiv.
  • Ansvara för fackliga relationer och förhandlingar samt tolka och tillämpa lagar, avtal och policy.

Din bakgrund
Vi ser att du har en akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av HR med motsvarande arbetsuppgifter. Du bör ha jobbat med affärsnära HR i en förändringsintensiv verksamhet och vara van vid att ge snabb service och växla mellan att vara både operativ och strategisk. Vidare är det positivt om du har erfarenhet från liknande bransch.

Då vi som bolag ständigt är i utveckling och förändring så tror vi att du är en engagerad person och att du ser fram emot att tillsammans med ledningen vara med på bolagets förändringsresa. Du arbetar nära både chefer och medarbetare på ett konsultativt sätt och med affären i fokus. Du är duktig på att bygga och utveckla relationer och skapa förtroende med chefer och medarbetare. Du trivs med att arbeta både operativt och strategiskt och är en ansvarsfull person med hög integritet.

Om Mangold
Mangold är en fondkommissionär som erbjuder finansiella tjänster till företag och privatpersoner med potential. Bolaget bedriver en omfattande verksamhet inom såväl Investment Banking som Private Banking. Mangold är en av de marknadsledande likviditetsgaranterna och uppdragstagarna som Certified Adviser på Nasdaq Stockholm First North.
Mangold vann priserna som bästa rådgivare i kategorin ”Kursutveckling i klassen mikrobolag” och bästa rådgivare i kategorin ”Kvalitet i klassen mikrobolag” när vinnarna i SvD Börsplus IPO-Guide meddelades den 4 juni 2018.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/1 -2019.

Sök rollen Senast 31 januari, 2019

Här ligger Mangold Fondkommission

Engelbrektsplan 2, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Lisa Siden

Lisa Siden

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök