Learning & Development Manager till TYA

Stockholm Rekrytering

Här är möjligheten för dig som vill vara med och utveckla arbetsmiljön för medarbetare i framtidens transportbransch. En möjlighet för dig som vill tillhöra en arbetsplats där uppdraget gör skillnad för många och där utvecklingsfrågor står högt på agendan.

Sök rollen Senast 8 februari, 2019

Vi utvecklar anslutna företag och medarbetare i morgondagens transportbransch. Vi driver på utvecklingen för säkrare och mer hållbara arbetsmiljöer. Tillsammans med våra företag och parter, medarbetare, skolor och myndigheter vill vi skapa Sveriges bästa jobb. Vi vill att fler ska få upp ögonen för vilka möjligheter vi erbjuder och för att lyckas med det behöver vi dig!

Om rollen
Hos oss blir dina viktigaste arbetsuppgifter att utveckla och ansvara för TYAs kursutbud. Du säkerställer att våra kurser håller en hög kvalitet och säkerställer att vi kontinuerligt utvecklar befintliga och nya kurser med hänsyn till målgrupp, arbetsmarknadens parter och arbetsmiljölagstiftning. Du arbetar med utvecklingsfrågor inom verksamheten, ledarskapsfrågor, ansvarar för arbetsfördelning, och sitter i ledningsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

–         Planera, genomföra, följa upp och utvärdera avdelningens uppdrag

–         Utveckla och arbeta med utbildningar, tillhörande material och systemstöd till TYAs kurser.

–         Ansvara för personalplanering, arbetsfördelning och ledning på avdelningen.

–         Genomföra personalsamtal och lönesamtal.

–         Kompetensutveckling av personal.

–         Samverkar med arbetsmarknadens parter i utvecklingen av kursinnehåll

–         Genomföra informations- och avdelningsmöte.

–         Rekrytering av personal i samråd med VD.

–         Introducera nyanställda.

Vem är du?
Du är trygg i det dagliga ledarskapet. Då du arbetat flera år i en chefsposition är arbetsuppgifter såsom medarbetarsamtal, lönesamtal och uppföljning naturligt för dig.

Du är positiv och målinriktad. Som ledare för personalgruppen är du empatisk, positiv även i tuffa situationer och mån om att tillsammans med dina kollegor leverera över förväntan i relation till våra målgrupper.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet från en liknande roll som Learning & Development Manager, du har arbetslivserfarenhet från en organisation med kollektivanställda. Du har god ekonomisk förståelse och erfarenhet av olika pedagogiska modeller mot kollektivanställda. Har du tidigare arbetat med fackliga relationer och fackliga förhandlingar har erfarenhet från Transportbranschen och kunskaper kring arbetsmiljö ses detta som mycket meriterande.

Erbjudande
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och utveckla arbetsmiljön för medarbetare i framtidens transportbransch. Välkommen till en arbetsplats där uppdraget gör skillnad för många och där utvecklingsfrågor står högt på agendan.
Är du nyfiken på TYA och våra kurser vi har just nu? Läs mer och klicka här

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 februari 2019.

Välkommen med din ansökan!  

Sök rollen Senast 8 februari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Transportfackens yrkes och arbetsmiljönämnd

Sundbybergsvägen 1A, Solna

Kontakta mig för mer information

Lisa Siden

Lisa Siden

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 8 februari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök