Löneadministratör till Kommunal

Stockholm Konsultuppdrag

Är du serviceinriktad och trivs med att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter? Nu söker vi en löneadministratör till Kommunals ekonomicenter som tycker det är roligt med lön!

Sök rollen Senast 31 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Kommunal söker vi en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals fram till mars 2019, 100 %, med start omgående. Möjlighet till förlängning finns. Uppdraget är med placering i trivsamma lokaler på Kommunals ekonomicenter i Sundbyberg. På ekonomicentret arbetar 32 medarbetare med löpande ekonomi-, löne- och reseräkningsadministration.

Ditt uppdrag

Kommunals Ekonomicenter söker en löneadministratör som brinner för lönefrågor och service. Du kommer arbeta i en lönegrupp tillsammans med 5 kollegor, där ni ansvarar för hela lönekedjan för 19 organisationer. Det innebär bland annat manuella registreringar, löneberedningar, tillämpningar av kollektivavtal, internkontroller, utredningar, beräkningar av exempelvis sjuklöner och semestersaldon, rättningar av lön och efterrapporteringar.

Arbetet sker främst i vårt lönesystem Hogia Lön plus samt i Hogia Reseräkning, webbportalen, Hogia HR Admin och Hogia PBM integration tool. I rollen ingår även att via mail och telefon ge rådgivning och stöd till chefer och medarbetare samt att ge service, statistik och intyg till myndigheter som till exempel SCB, Försäkringskassan och Skatteverket.

Lönegruppen du tillhör har en bred kompetens inom lön, och arbetar tillsammans för att lösa arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt och med bästa service till kunderna. Vi jobbar enligt LEAN-metodiken.

Din bakgrund

Vi tror att du har minst ett års erfarenhet av arbete som löneadministratör eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Du har även en utbildning inom löneadministration, till exempel en KY-utbildning. Erfarenhet av arbete i Hogia Lön Plus är meriterande.

För att trivas hos oss ser vi att du är noggrann, positiv och har god samarbetsförmåga. Vidare tror vi att du har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och tycker om att arbeta detaljorienterat. Det är viktigt att du fungerar bra i team då du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor. Som person är du engagerad och driven och tar stort ansvar för din arbetsinsats. Ditt systemintresse och ditt analytiska arbetssätt kommer vara behövligt vid felsökning och utredning i lönesystemet. Då vi hela tiden försöker förbättra oss så tror vi att det är bra om du gillar att jobba med förändringar.

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se , 076-620 29 38) samt konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 31 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

johan fernström

Johan Fernström

Talent Aquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök