Stockholm Rekrytering

Affärsdrivande Rekryteringskonsult som älskar marknad till KIMM

Rekryteringskonsult - KIMM

Vill du jobba hos oss och bli en del av vårt DREAMTEAM? Nu ska vi fortsätta växa och söker en rekryteringskonsult som vill vara med på en spännande resa!

Vi på KIMM är en del av Wise Professionals och verkar i en bransch som är i kraftig förändring där många nya utmaningar, roller och titlar dagligen växer fram. Här vill vi fortsätta vara den pålitliga partnern som utmanar, håller vad vi lovar, gör det där lilla extra och som ständigt ligger nära våra kandidater, konsulter och kunder.  

Med lite extra pirr i magen och som ny på jobbet i rollen som Affärsområdeschef är jag så stolt och glad över att jag och mina grymma kollegor Anna, Johanna, Olle, Sabina och Sofie, nu ska utveckla vårt erbjudande. Vi kommer som vanligt att fokusera på att skapa den bästa kund- och kandidatupplevelsen, hjälpa fler människor att utvecklas och stötta våra kunder att bygga framtidens marknadsteam!  

Vi är på väg in i vår nästa tillväxtresa och för att lyckas med det måste vi vara ett tajt team som strävar efter samma mål, hjälper varandra och har kul. Och jag lovar – det kommer att bli en så spännande, utmanande och rolig resa!  

Om dig 
För att du ska vara i din fulla potential är du en person som drivs av att göra affärer, älskar att bygga tillsammans med kunder och som har lätt för att skapa förtroende och att sätta dig in i kundens behov. Du känner dig trygg med att hålla ihop och driva projekt med många olika intressenter. Vi ser att du har en skarp affärsinstinkt, är nyfiken och modig och vill ligga steget före. Att du precis som vi vill ha kul på jobbet och dela med dig av din kunskap till kollegor och ditt nätverk är en självklarhet.  

Kanske har du arbetat som rekryteringskonsult tidigare, men du kan lika gärna ha arbetat med rekrytering i din roll som ledare. Oavsett är du en affärsdriven, modig och strukturerad person med marknadsbakgrund som vet att det ibland trots noggrann planering kan bli tvära kast – men som utifrån din erfarenhet vet att det kommer att lösa sig. 

Och vad är det du kommer göra på dagarna då?  

Att arbeta som rekryteringskonsult är extremt omväxlande, du rör dig från strategi, framtidsdiskussioner och praktiska små små detaljer som är helt avgörande för att uppdragen ska lyckas. Tex kommer du att: 

  • Självständigt leda ditt försäljningsarbete genom att etablera och bygga relationer med nya och befintliga kunder. 
  • Projektleda flera parallella rekryteringsprocesser – från start till mål.  
  • Sätta upp tidplaner och säkerställa administration i våra olika interna system.  
  • Search och urvalsarbete med hjälp av matchning genom tester, CV och intervjuer. Här kommer du också jobba med vår fantastiska robot Glenn! 
  • Formulera och kommunicera budskap i olika kanaler som tex sociala medier och jobbannons kanaler  
  • Skriva och dokumentera affärsförslag, kravprofiler, annonser m m. 

Passar vi dig? 
Vill du vara med på resan att utmana rekryteringsbranschen tillsammans med oss? Att bli en ”Wisare” innebär att jobba med ett gäng modiga, proffsiga och nyfikna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område, vi är idag över 50 kollegor och 250 uthyrda konsulter. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Vill du lära dig mer om oss, kolla in kimm.se, wise.se och wisegroup.se 

Fortsatt intresserad? 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. 
 
Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på några frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen maila mig Marie Thorslund på mt@kimm.se

Vi ser fram emot att få din ansökan! 

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb