HR Manager till Dormakaba

Göteborg Rekrytering

När du passerar flygplatser har du kanske scannat ditt boardingkort genom mobilen någon gång? I så fall har du säkerligen använt en av de produkter som innovativa dormakaba utvecklar. På ett eller annat sätt är det i vilket fall garanterat att du har kommit i kontakt med dormakaba i din vardag. Förutom denna typ av passerlösning jobbar också dormakaba med allt från cylindrar, nycklar och lås till fullständigt nätverksintegrerade elektroniska passerlösningar. Om du inte bara vill möta deras produkter i vardagen, utan också vill vara med i en internationell organisation på deras tillväxtresa finns nu möjligheten att arbeta som HR Manager på deras kontor i Göteborg. Som HR Manager får du arbeta i en nyckelroll i ett företag där HR-frågor är högt prioriterade och där HR har stort mandat.

Sök rollen Senast 24 mars, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Wise Professionals söker för dormakabas räkning en HR Manager som ska supportera chefer och medarbetare som går under dormakaba Sverige, Finland och Danmark. Wise Professionals ansvarar för rekryteringen och du kommer att bli direkt anställd hos dormakaba.

Rollen som HR Manager 
Som HR Manager på dormakaba är du en viktig business partner i den svenska ledningsgruppen och arbetar nära VP HR för Norden/Baltikum som heter Anna som du också rapporterar till. Två av dina kollegor inom HR finns i Norge där en har en motsvarande HR Manager roll och en supporterar som HRBP. Du kommer också att samarbeta med en HRBP som finns i Eskilstuna. Dina fokusområden är chefsstöd inom samtliga HR relaterade områden, kompetensutveckling, ledarutveckling, organisationsutveckling, arbetsmiljö samt att utveckla processer och rutiner.

Övriga arbetsuppgifter

  • Operativt ansvarig för samtliga HR relaterade fokusområden för den svenska organisationen.
  • Stöd till chefer och medarbetare, cirka 125 stycken
  • Uppdateringar av företagets rutiner och policys
  • Fackliga kontakter och förhandling
  • Rekrytering och assessment
  • Implementera initiativ från Group HR som är en central Europa funktion

Rollen innebär att du kommer resa till de andra kontoren i Stockholm, Eskilstuna, Köpenhamn och Helsingfors cirka 5 dagar/mån.

Du som söker
Eftersom dormakaba är i en förändringsfas där mycket handlar om att digitalisera, attrahera och behålla kompetens söker vi dig som drivs av att utveckla och ta fram effektiva arbetssätt. Det finns mycket att initiera och implementera och du kommer ha stor påverkan i utvecklingen framåt. Vi tror att du har en akademisk examen inom PAO, beteendevetenskap eller liknande. Du har kunskaper i arbetsrätt och det är fördelaktigt om du tidigare har jobbat i en internationell organisation.

Som person är du prestigelös, självgående och affärsorienterad. Dessutom besitter du kommunikativ förmåga och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Då dormakaba är ett internationellt bolag är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i engelska, svenska är ett krav.

Mer om företaget
Koncernerna Dorma och Kaba slogs samman till dormakaba i september 2015. Fusionen resulterade i ett företag på den globala topp tre-listan på marknaden för säkerhets- och passerlösningar med en proformaförsäljning på över två miljarder schweizerfranc och ca 16 000 anställda. dormakaba är representerade i mer än 130 länder, med närvaro i form av både produktionsanläggningar och distributions- och servicekontor på samtliga strategiska marknader.

I deras portfölj ingår låssystem – allt från cylindrar, nycklar och lås till fullständigt nätverksintegrerade elektroniska passerlösningar – men även fysiska passersystem och automatiska dörrsystem, plus ett brett utbud av dörrbeslag, dörrstängare, dörrautomatiker och passagekontroll. De har även glasbeslag, hotellås och kassaskåpslås. Dessa kompletteras av produkter för registrering av tids- och företagsdata, högsäkerhetslås, horisontella skjutväggar och flyttbara avdelare.

Om du vill veta ännu mer om dormakaba kan du klicka här.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar dormakaba med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se) eller Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se)
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 22 mars 2019 och vi ser fram emot att få din ansökan via 
www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sök rollen Senast 24 mars, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Dormakaba

F O Petersons gata 28, Västra Frölunda

Kontakta mig för mer information

Ellinor Dahlqvist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Ansvarig

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar för och driva hela HR processen. Vi behöver dig som tycker om att ge service och som trivs i en varierande och händelserik miljö. Här får du möjligheten att jobba brett, både strategiskt och operativt. Du kan inte förvänta dig ett dukat bord. Vi behöver dig för att strukturera och organisera upp det vi inte kan själva. Kom och hjälp oss att etablera en ny värdegrund.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant/Office Manager

Är du en proaktiv och strukturerad Exekutiv assistent med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 april, 2019

Läs mer & ansök