Stockholm

Norstedts söker en Digital kommunikatör som är vass på sociala medier!

Har du arbetat ett par år som digital kommunikatör, är vass på att klippa film och en fena på sociala medier? Norstedts behöver förstärkning till sitt team för att hantera sin digitala kommunikation.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid via KIMM med omgående start och fram tills årsskiftet. Ditt fokus är målgruppsanpassad kommunikation, främst genom digitala kanaler och sociala medier. Det innebär att du på olika sätt ska arbeta med att bevaka, fånga upp, behandla och förmedla relevant information till främst dessa målgrupper. Det redaktionella innehållet på webben är ditt huvudansvar tillsammans med utveckling och innehåll i övriga digitala kanaler och sociala medier.

Arbetsuppgifter:

  • Publicera innehåll i digitala kanaler; webbplatser, sociala medier och bloggar
  • Ansvara för bild- och texthantering i digitala kanaler
  • Skapa nyhetsbrev
  • Ansvara för intern produktion av banners, kampanjsidor, film och ljud
  • Initiera och administrera aktiviteter, t ex tävlingar på webben eller paketering av digitala erbjudanden

Om dig
Du är en vass skribent som skriver obehindrat på svenska samt har god känsla för hur text och bild samverkar. Du är van att producera, publicera, anpassa och analysera inlägg på Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter och Tik Tok. För rollen krävs att du är målinriktad, kvalitetsmedveten, lyhörd och proaktiv som älskar att hålla dialog med alla våra målgrupper.

Din bakgrund
Du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation och minst två års erfarenhet av att arbeta som digital kommunikatör, med tydligt fokus och ansvar för redaktionellt innehåll och utveckling av digitala kanaler och sociala medier. Men viktigast är att du vet hur relationen teknik och kommunikation fungerar och har ett stort intresse för hur olika kanaler samverkar samt vågar pröva dig fram vad som fungerar och inte. För att lyckas i rollen har du även erfarenhet av bild- och ljudproduktion.

Om Nordstedts:
Norstedts Förlagsgrupp AB är en svensk koncern och en av Sveriges äldsta och största bokförlag. Koncernen har drygt 100 anställda och jobbar i nyrenoverade Norstedtshuset på Riddarholmen i centrala Stockholm.

Intresserad?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Jag som arbetar med detta uppdrag är johanna.treschow@wise.se. Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du ansöker d med ditt CV på kimm.se där du får svara på några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb