Stockholm Rekrytering

eCommerce Manager EMEA & Global Exports till Santa Maria (Paulig Group)

Paulig | For a life full of flavour

Har du erfarenhet från seniora roller inom e-handeln och besitter ett starkt kommersiellt driv? På Paulig, med kända varumärken som Santa Maria och Risenta fortsätter vi satsa inom e-handeln och söker nu en eCommerce Manager för EMEA & Global Exports.

”For a life full of flavour” – det är vad Paulig står för. Med varumärken som Santa Maria och Risenta vill Paulig förnya – upptäcka nya smaker, lösningar och arbetssätt. Utvecklas, behålla relevans och bedriva en verksamhet som är positiv för konsumenter, kunder, partner, medarbetare och inte minst miljön.

Paulig fortsätter sin satsning inom e-handeln och rekryterar nu en eCommerce Manager för Skandinavien, Europa samt International Sales via främst Amazon och Alibaba. Din närmsta chef är Commercial Director och du har ett nära samarbete med Head of eCommerce samt ett samarbete med övriga eCommerce Managers i organisationen. Du utgår från något av våra svenska kontor i Stockholm eller Göteborg.

Ditt nya jobb
I din roll som eCommerce Manager kommer du att arbeta med att bygga och driva E-handelskanalen som en strategisk tillväxtfaktor för affärsområdets sex landsorganisationer samt för den globala exporten. Du kommer att jobba för att etablera Paulig och dess varumärken (Santa Maria, Risenta och Gold&Green) som en ledare inom e-handeln. Du kommer att ta fram utvalda e-handelsaktiviteter och utveckla kanalstrategier för utvalda länder samt övergripande för regionen.

Övriga arbetsuppgifter:

·        Spåra nyckeltal för att främja e-handelns framgång i regionen.

·        Hantera regionens e-handelsbudget och planera samt vara ansvarig för rapporteringen.

·        Se till att alla interna stakeholders har rätt verktygslåda för att ge sitt bidrag till en stark e-handel. 

I rollen förväntas du över tid öka intäkterna online för regionen och leverera uppdaterade kvartalsrapporter. Du utvecklar samt applicerar mätbarhet på varumärkesbyggande aktiviteter för olika kanaler och kunder. 

Vem är du?För att lyckas har du ett driv och en nyfikenhet att hela tiden göra bättre. Det är just den nyfikenheten som gjort att du tagit dig dit du är idag. Du har förmågan att skapa relationer och bjuda in andra i dina resonemang och samtidigt lyssna på andras åsikter. Du samarbetar gärna och inspirerar andra genom ditt sätt att agera och leda. Du har en kommersiell ådra med god affärsförståelse och triggas av att göra goda resultat. Genom ett strukturerat och välplanerat arbetssätt får du saker gjorda, även i perioder när det händer mycket på en gång.

Vidare har du:

·        5-10 års erfarenhet av en senior management roll inom E-commerce

·        Tidigare erfarenhet från flerkanaliga organisationer

·        Tidigare erfarenhet av intäktsdrivande roll och verksamhet

·        Flytande engelskakunskper

Kort om Paulig Group1876 grundades företaget av Gustav Paulig och idag är Paulig ett internationellt familjeföretag som producerar livsmedel. Paulig är känt för sina högklassiga varumärken och tjänster runt om i världen. Verksamheten finns i fyra olika affärsområden: Finland och Baltikum, Skandinavien och Centraleuropa samt Ryssland (med omgivande länder). Vidare finns ett affärsområde för koncernens verksamhet inom EMV (handelns egna varumärken). Det finns verksamhet i 13 länder och de största marknaderna utgörs av Nordeuropa, Storbritannien, Baltikum och Ryssland.

Paulig erbjuder en värld av smaker för matlagningen i hemmet, på caféet, i restaurangköket och allt däremellan. Exempelvis kaffe, Tex Mex, kryddor, snacks och växtbaserande alternativ.
Pauligs medarbetare finns runt om i världen och de olika bakgrunderna ger inspiration till en ny, hållbar matkultur, som är både bra för människan och planeten. Läs gärna mer på hemsidan.

Nyfiken?Vad roligt! I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller rekryteringsprocessen urvalsfrågor, personlighetstester och intervjuer. Tyvärr kan ansökan inte tas emot via mail, utan du behöver ansöka direkt via annonsen eller på Kimm.se. Martin är ansvarig Rekryteringskonsult på KIMM/Wise Professionals och svarar gärna på dina frågor. Du når Martin på martin.jerrskog@wise.se. Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Personalrabatt

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb