HR-Administratör till Sweco

Konsultuppdrag

Drivs du av viljan av att utvecklas och göra ett värdefullt arbete? Vill du vara med på en spännande förändringsresa inom digitalisering och robotisering av HR-processer, läs då mer om rollen som HR-Administratör på Sweco!

Sök rollen Senast 4 mars, 2019

Vi söker nu tre HR-Administratörer till vår kund Sweco. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professonals på heltid som pågår tills årsskiftet 2019. Förväntad start är omgående under februari samt under mars och april.

Ditt uppdrag

Sweco är ett internationellt teknikkonsultföretag som har sitt kontor på Kungsholmen i Stockholm. I koncernen arbetar cirka 14 500 medarbetare varav 6 000 i Sverige. I rollen som HR-administratör tillhör du ett team HR-administratörer på 6 personer samt en gruppchef. Teamet stöttar tillsammans alla 16 bolag inom koncernen i Sverige.

Sweco genomgår just nu ett spännande och intensivt förändringsarbete där man implementerar ett nytt HR-system, Success Factors. Teamet är involverat i utvecklingsarbetet och står inför en spännande resa det kommande året. 

I rollen som HR-administratör ansvarar du för att kvalitetssäkra arbetssätt och rutiner gällande anställningsadministrationen. Du utgår från gällande kollektivavtal och kontrollerar att uppgifter stämmer och förs in i systemet på rätt sätt. Din roll är en viktig del av den pågående utvecklingsarbetet av HR-processerna på Sweco. Under uppdragets gång kan även fler uppgifter kopplade till HR-administration tillkomma till din roll.

Din bakgrund

Vi ser att du antingen kan vara i början av din HR-karriär med vilja att bygga på din erfarenhet eller så kan du haft en längre erfarenhet inom administration och upptäckt att HR-administrativt arbete är ditt område. Du har kunskap om kollektivavtal och anställningsavtal samt har ett intresse för struktur och förbättringsarbete. Det är meriterande ifall du tidigare har arbetat i Success Factors.

Som person är du serviceminded, noggrann och brinner för utveckling och effektivisering. Du förstår vikten av korrekt HR-administration och hur det påverkar de anställdas resa genom bolaget. Du har en god kommunikativ förmåga, är bra på att samarbeta med andra och en vilja att lära och göra ett bra jobb.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johanna Karlsson (johanna.karlsson@wise.se) och konsultchef Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.froblom@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!  

Sök rollen Senast 4 mars, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

johanna-karlsson

Johanna Karlsson

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 4 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 mars, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 mars, 2019

Läs mer & ansök