Stockholm Konsultuppdrag

Redovisningsekonom med fokus på Bostadsrättsföreningar

Vill du arbeta i ett stort och välkänt fastighetsbolag? Är du en redovisningsekonom med erfarenhet av bostadsrättsföreningar eller redovisningsbyrå? Då har vi ett uppdrag till dig.

För kunds räkning söker vi nu dig som vill hoppa på ett konsultuppdrag på 12 månader. Kunden har efter inhyrningstiden för avsikt att anställa om alla är överens.

Vår kund har i uppdrag att leverera redovisningstjänster till bostadsrättsföreningar. Rollen är utåtriktad och innehåller förutom redovisningen många kontakter med bl.a. boendestyrelser. Kunden har ett ständigt fokus på att utveckla och förbättra kvalitén på sina tjänster till sina kunder och vi hoppas att du är den som kommer bli en del av det teamet. I rollen ingår du i ekonomiteamet och jobbar i trevliga lokaler i norra Stockholm..

Dina arbetsuppgifter

 • Löpande redovisning och avstämningar
 • Upprätta kvartals- och årsbokslut
 • Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer
 • Upprätta budget tillsammans med styrelsen
 • Myndighetsrapportering såsom moms, skatter, arbetsgivaravgifter
 • Process- och rutinutveckling
 • Service och stöd till styrelser
 • Kontakt med revisorer
 • Agera back-up till kollega inom området hyresavisering samt pant- och lägenhetsförteckningar

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med redovisning i K2 eller mindre K3-bolag, som förstår hur resultat- och balansräkning hänger ihop, och som vill arbeta i en konsultativ och bred roll med många kontaktytor. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av att självständigt upprätta kvartals- och årsbokslut samt inkomstdeklarationer är detta meriterande. Likaså om du tidigare arbetat med redovisning för bostadsrättsföreningar eller på redovisningsbyrå, har erfarenhet av löner eller har arbetat i något av våra system 3L, UBW (Agresso), Hogia eller Visma bokslut.

I din roll ansvarar du för ett antal kunder i form av boendestyrelser. Utöver den löpande kontakt du har med dina kunder under året så träffas ni också i personliga möten två gånger per år. Dessa möten sker på kontorstid.

Då du kommer att samverka med många olika typer av personer tror vi att du får energi av att kommunicera och bygga relationer med andra. Du gillar när du får vara involverad i vad som händer och jobbar bra när du får ta egna initiativ, lösa problem och driva ditt arbete framåt. Du är förtroendeingivande, noggrann och ser vikten av att ha kvalitet och service i fokus och har ett öga för förbättringsmöjligheter. Då vår avdelning är i uppbyggnadsskede behöver vi dig som har en prestigelös inställning och som kan känna dig trygg i ett skede av uppbyggnad och utveckling.

I den här rollen söker vi en person som har ett allmänt intresse för system, en god datorvana och en vana av Officepaketet. För att lyckas och vara framgångsrik i rollen behöver du också behärska svenska i tal och skrift.

Ansökan

I denna process samarbetar vår kund med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se. Vi kommer att presentera kandidater löpande varför vi gärna ser att du inte väntar med ansökan. För de kandidater som går vidare i processen till kund kommer eventuellt en bakgrundskontroll att genomföras.

Varmt välkommen att söka!

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb