Löneadministratör till Stena Metall

Göteborg Konsultuppdrag

Är du i början av din karriär inom området lön? Vill du komma till en utmanande roll där du får möjlighet att utvecklas och bredda dina kompetenser över tid?
Just nu letar vi efter en prestigelös, kommunikativ och drivande löneadministratör till Stena Metall i Göteborg.

Sök rollen Senast 22 april, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till vår kund Stena Metall letar vi nu efter en löneadministratör som trivs att arbeta i en omväxlande miljö. Tillsammans med ditt team är du delaktig och stöttar i processerna och du får över tid växa in i din roll och bredda din kompetens.  

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals som är tänkt att börja under maj. Uppdraget är på dagtid och heltid under en period på sex månader och för rätt person är det god chans till en anställning hos Stena Metall. 

Om Stena Metall

Stena Metallkoncernen är ett ledande återvinningsföretag. Bland verksamheterna ingår också produktion av aluminium från återvunnen råvara, leveranser av stålprodukter, finansverksamhet samt internationell handel med stål, metaller och olja.

Stena Metallkoncernen bedriver verksamhet på ca 200 platser i tio länder. Våra 3 800 medarbetare arbetar nära våra kunder för att skapa nya värden som alla tjänar på – företagen, miljön och samhället. Varje år återvinner vi sex miljoner ton avfall och uttjänta produkter och förser våra kunder med nödvändiga råvaror, stålprodukter och marina bränslen. Genom forskning och utveckling arbetar vi för att möta framtidens utmaningar med nya, hållbara lösningar.

Ditt uppdrag

Du kommer att ansvara för att förbereda och administrera koncernens löner enligt gällande kollektivavtal. Exempel på arbetsuppgifter är att administrera interna och externa underlag, myndighetskontakter, statistik samt besvara frågor från chefer och medarbetare.

Inom Stena Metall Koncernen jobbar vi med många olika kollektivavtal som det är viktigt att ha kännedom om, hålla dig a jour med och kunna besvara frågor som berör de olika avtalen.

Du ingår i ett team där fokus ligger på kundservice och i ditt arbete möts du av ett stort inflöde av frågor och uppgifter. Detta ställer krav på din egen proaktivitet och förmåga att kunna arbeta effektivt och strukturerat.

Din bakgrund 

Vi söker dig som befinner dig i början av din karriär inom området lön och som vill komma in i en organisation där du får möjlighet att växa in i din roll, och bredda dina kunskaper inom lön, pension, kollektivavtal och allt som hör därtill.

Du har en yrkesutbildning inom området lön och det är meriterande om du har praktisk erfarenhet ifrån arbetet med löner. Vi ser gärna att du har kunskap om flera olika kollektivavtal och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i systemet Aditro. Då de interna bolagen har flera olika tidssystem är det en förutsättning att du har förmågan att snabbt kunna förstå och sätta dig in i systemen. Du talar och skriver obehindrat på svenska och vi ser gärna att du är bekväm med att använda engelska. 

Vem är du?

Som person är du prestigelös och samtidigt inte rädd för att ta plats där det behövs. Det är viktigt att du trivs bra i en miljö där ingen dag är den andra lik, och där du inser vikten av att hitta effektiva arbetssätt för dig själv, gruppen och bolaget. I ditt arbetssätt är du ansvarstagande, strukturerad, samarbetsvillig och kommer gärna med idéer om förbättringar och lösningar.

Vi ser även att du är en person som gillar att bygga och upprätthålla relationer med dina kollegor och företagets anställda och ser värdet i att ge en god service.

Konsultrollen på Wise Professionals

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se, 076- 000 18 60) och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se, 073-521 65 04).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 22 april, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Stena Metall

Fiskhamnsgatan 8B, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Lisa Kayser

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 22 april, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök