Löneadministratör med intresse för ekonomi till Sensus studieförbund

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta i en kombinerad roll inom ekonomi och lön i en organisation där du kan vara med och bidra till verksamhetens utveckling? Då är det här rollen för dig!

Sök rollen Senast 26 februari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Vad ska du göra?

Sensus studieförbund består av sex regioner och ett riksförbund och vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Tillsammans med ytterligare en kollega kommer du att ansvara för hela löneprocessen från ax till limpa i Hogia Lön Plus och Hogia Personal. Arbetet innefattar även vissa ekonomiuppgifter, såsom kund- och leverantörsreskontra, ekonomiadministration och fakturering. Du bidrar i kvalitetssäkring och utveckling av våra arbetssätt och system samt ger stöd i frågor om avtal och lagar. Du kommer att ha regelbunden kontakt med kollegor inom Sensus, medlemsorganisationer och samarbetsparter samt leverantörer.

Hos oss ingår du i en gemensam funktion inom ekonomi och lön som ger stöd och rådgivning till hela organisationen där vi nu är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi arbetar även i nära relation med HR. Vi är en värderingsstyrd organisation och förväntar oss ett aktivt medarbetarskap.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren löneadministratör som gillar att arbeta i team och ha ett fullt ansvar för hela löneprocessen. Du har för uppgifterna adekvat utbildning inom ekonomi/lön eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser att du har några års erfarenhet från självständigt lönearbete där du har sett hela löneåret och är bekant med alla delarna. Det är meriterande om du har erfarenhet från Hogia Lön Plus. Har du sedan tidigare erfarenhet från ekonomiadministration är det också meriterande.

Vi ser att du är en medarbetare som tillsammans med andra vill vara med och utveckla och förbättra arbetssätten. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och då du kommer att ha en viktig roll hos oss ser vi att du är utåtriktad och förstår betydelsen av att skapa goda relationer.

Vi på Sensus eftersträvar mångfald och värdesätter en blandning av perspektiv, förmågor, bakgrunder och erfarenheter på arbetsplatsen. Vi har en inkluderingspolicy, arbetar aktivt med jämställdhet och har ett systematiskt arbetsmiljöarbete.

Om Sensus studieförbund

Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter och deltagare. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Allt vi gör är folkbildning.

Är du intresserad av den här tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar Sensus studieförbund med Wise Professionals. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof (070-716 83 94, ulrika.franzen-korlof@wise.se). Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Sök rollen Senast 26 februari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Sensus studieförbund

Klara Södra Kyrkogata 1, Stockholm

Kontakta mig för mer information

ulrika-franzen-korlof

Ulrika Franzén Körlof

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 februari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 mars, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 mars, 2019

Läs mer & ansök