HR Specialist Talent Management till Axfood

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta i ett av Sveriges ledande dagligvaruhandelsbolag där du kommer att få möjligheten att arbeta brett inom Talent Management och ha möjlighet att utvecklas? Trivs du att arbeta i en föränderlig miljö och i en roll där du tar eget ansvar, utmanar organisationen och driver frågor framåt? Då kan det här vara rollen för dig!

Sök rollen Senast 3 mars, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Personalrabatt

Rollen

Som HR-specialist Talent Management kommer du vara med och leda och driva förändringsprojekt och verksamhetsutveckling i linje med Axfoods övergripande affärs- och HR-strategi kopplat till kompetensförsörjning och talent management.

En viktig del av rollen är att arbeta med förändringsprojekt inom vår kompetensförsörjning, att identifiera behov utifrån mål och strategier och omsätta det i konkreta åtgärder för att säkra framtidens kompetens. Ett exempel på detta är att arbeta med frågor och kompetenskartläggning kring identifiering av framtida chefer i butik och på supportkontor. Du kommer att bli involverad i projekt kring kultur, mångfald, traineeprogram och employer branding.

Din roll har många kontaktytor internt och du rapporterar till Chef för Strategisk Ledar- och Medarbetarförsörjning. Förutom dig består teamet i dagsläget av ytterligare en HR-specialist.

Din bakgrund

Då rollen innebär att leda projekt och förändringsarbete inom kompetensförsörjning och talent management vill vi att du har denna erfarenhet, med fördel från större organisation.

Vi står inför spännande utmaningar i och med digitaliseringen, automation och den branschglidning som sker genom förändrade konsumentbeteende. Vårt fokus är att driva utvecklingen inom området. Därför är det viktigt att du tilltalas av utveckling och innovation.

För oss är det viktigt att du ser utvecklingsmöjligheter i allt du gör. Du är engagerad, arbetar självständigt och driver dina arbetsuppgifter ansvarsfullt. Du har en god kommunikativ förmåga, skapar förtroende och har mod att ifrågasätta. Du är en stabil person som gillar att arbeta både operativt och strategiskt.

Erbjudande

Vi är ett stort gäng med olika erfarenheter och bakgrunder, men med samma passion för mat och människor. Med engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Om företaget

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare i Eurocash och Urban Deli.

Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

För oss är mångfald en affärsmöjlighet! Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Delar du vår passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller maria.esborn@wise.se. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2019-03-03 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad vid Torsplan i Stockholm.

Sök rollen Senast 3 mars, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Axfood AB

Norra Stationsgatan 80 C, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Karin Rose

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 3 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 mars, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 mars, 2019

Läs mer & ansök