Stockholm Konsultuppdrag

Senior Brand Manager till Eckes-Granini och God Morgon

God Morgon!

Får vi locka med ett glas underbar, ekologisk äpple & fläderblomsjuice?
Eller är du den som bara älskar en välsmakande och perfekt balanserad apelsinjuice? Oavsett vilken som är din favorit vill vi komma i kontakt med Dig, så länge du är en riktigt duktig och engagerad Brand Manager! Älskar du att driva projekt inom design och innovation? Har du drivet att ta projektet från ax till limpa? Vill du vara del av en familjär och prestigelös kultur? Ta chansen att få jobba hos marknadsledaren inom juice och fruktdryck, Eckes-Granini AB, tillsammans med God Morgons fantastiska team och fortsätta driva varumärkets framgång!

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start i oktober. Uppdraget kommer att pågå i ca 12 månader under en föräldraledighet. Tjänsten är på heltid och för detta uppdrag finns det möjlighet att arbeta från huvudkontoret kontoret i Borås alternativt från kontoret i Stockholm. Rollen kräver en del pendling mellan städerna.

Din roll
Som Senior Brand Manager kommer du att ansvara för att driva och exekvera projekt inom, produktutveckling, design och kommunikation för utvalda varumärken. Du kommer att säkerställa att God Morgon utvecklas i enlighet med företagets affärsmål och syfte och du kommer att se till att varumärket alltid är i framkant inom branschen. Vidare kommer du dagligen att driva projekt inom verksamhetens definierade innovations pipeline, maximera design på existerande och kommande sortiment, samt säkerställa optimal kommunikation i linje med varumärkets positionering. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina 3 kollegor i teamet och i din roll rapporterar du till Senior Nordic Brand Manager.

Du kommer bland annat att få:

 • Arbeta i ett starkt och sammansvetsat nordiskt team där vi arbetar mot gemensamma mål.
 • Säkerställa God Morgons design och visuella identitet på den nordiska marknaden.
 • I samråd med Senior Innovation Manager initiera och implementera innovationsprojekt för ditt varumärke samt säkerställa löpande framsteg i den nordiska och långsiktiga Innovationsplanen. Alltid med fokus på synergi mellan marknader.
 • Tillsammans med Senior Nordic BM utveckla långsiktig (3-5 år) strategisk varumärkesplan som innehåller utveckling av befintligt sortiment, innovationer och kommunikations initiativ. 
 • Samla insikter för att förstå konsumenternas behov och beteenden för att driva marknadsandel och kategoritillväxt.
 • Säkerställa att aktiveringsplan, mediaplan och sortimentsutveckling är i linje med God Morgons övergripande strategi samt identifierade kategoripotential
 • Noggrann uppföljning av nyhetslanseringar och förståelse för konkurrenter på marknaden
 • Bjuda in och driva relevanta möten för att kontinuerligt anpassa innovations- och kommunikationsplan med key stakeholders. Säkra och upprätthålla en helhetsbild av Sveriges samt nordiska intressen.
 • Utveckla och genomför kommunikationsplaner i linje med resp. varumärkes positionering och årsplaner.
 • I dialog med mediabyrå och Nordic Digital Manager säkerställa optimal media kanalstrategi för God Morgon samt implementera framtagna kommunikationsplaner i enlighet med denna strategi.
 • Ständigt identifiera potential och förbättring av varumärkets befintliga sortiment.
 • Supporta Senior Nordic Brand Manager gällande frågor som rör varumärken under ditt ansvar.

Din profil
Vi tror att du är en affärsmässig person som är både initiativtagande och orädd. Du motiveras av att arbeta operativt i högt tempo med förmågan att balansera mellan ett detalj- och helikopterperspektiv. Du ser lösningar framför problem och drivs av att se resultaten av ditt arbete. Du har ett kreativt och proaktivt förhållningssätt och är en fena på att nätverka såväl internt som externt. Du är en given lagspelare som trivs i en innovativ och framåt organisation.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom företagsekonomi/marknadsföring eller motsvarande. Vi tror att du har minst 5-7 års erfarenhet från Brand Management samt gedigen erfarenhet av att driva innovation- och produktutvecklingsprojekt. Vidare har du dokumenterad erfarenhet från marknadsföring inom FMCG och har du dessutom nordisk eller global erfarenhet från FMCG är det högst meriterande. Du har på ett framgångsrikt sätt drivit igenom kommersiella projekt och varumärkesarbete som har lett till förbättrad långsiktig försäljning där lönsamhet, ROI och kategoriutveckling har varit i fokus. Vidare är du van vid att arbeta med byråer och är själv flytande i både det svenska och engelska språket.

OM KIMM & Wise Professionals
Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Om Eckes-Granini
Eckes-Granini är ett tyskt familjeföretag som har producerat juice sedan 1920-talet. Eckes-Granini är idag det ledande för fruktbaserade varumärkesdrycker i Europa med 15 nationella organisationer, omkring 1500 medarbetare och med en export till 70 länder. Koncernen äger presserier och produktionsanläggningar över hela Europa och driver bland annat varumärkena God Morgon® , Brämhults, Pago, JO, Sagolika, Rynkeby och Granini. Läs mer om Eckes-Granini här: https://www.eckes-granini.se/

Vad händer nu?
Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvariga konsultchef Stephanie Grammenidis, stephanie.grammenidis@wise.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb