Stockholm Konsultuppdrag

Projektledare inom marknadskommunikation till SGDS Gruppen

Vill du jobba med projektledning av omnikanala kommunikationsprojekt och diverse aktiviteter inom marknadsföring och säljbearbetning? Just nu söker vi dig som vill anta utmaningen att bli projekt- och produktionsledare på avdelningen marknadskommunikation hos SGDS Gruppen. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå till september 2023.

SGDS Gruppen söker en extraordinär projektledare till marknadsavdelningen!

Vill du jobba i en expansiv bransch med några av Sveriges starkaste varumärken inom bygg och installation? I rollen som projektledare kommer du att jobba nära SGDS Gruppens olika divisioner och varumärken med planering och genomförande av marknadsaktiviteter i stort och smått. Till våren går vår härliga kollega Sara på föräldraledighet och därför söker vi nu hennes vikarie. Sara arbetar som projektledare, och tillsammans med åtta kollegor – fyra stationerade i Bromma och fyra i Malmö – driver hon många roliga projekt som utvecklar företagets marknadskommunikation. Eftersom vi vill ge dig en bra start och överlämning ser vi gärna att du rycker in så fort som möjligt, du får då arbeta parallellt med Sara.

Dina arbetsuppgifter 

Att lyckas i rollen som projektledare handlar till stor del om kreativitet, intresse för massor av olika ämnen, och ett sinne för estetik, struktur och ordning – du titulerar dig som en ”mångsysslare”! I det dagliga arbetet kommer du att produktions- och projektleda marknadsaktiviteter för SGDS Gruppens olika divisioner och varumärken. Det handlar om att agera som spindeln i nätet genom att stötta organisationen i små och stora projekt – i olika kanaler, med olika budskap, till olika målgrupper och med olika syften. Till vardags kommer du bland annat att arbeta med följande:

  • Projektleda ett par av våra största produktioner, Alterna och Badplatsen, som innebär att leda fotografering, layout, tryck, distribution och löpande aktiviteter i sociala medier, via nyhetsbrev samt många olika säljaktiviteter.
  • Sätta dig in i olika produkt- och affärsområden för att skapa lämpligt material för olika produkter, event, aktiviteter och kampanjer.
  • Driva och utveckla marknadsföring till alla våra leverantörer.
  • Agera byråbeställare och kontaktperson för externa samarbetspartner.
  • Produktionsleda interna och externa samarbetspartner inom grafisk produktion.

Din profil 

Eftersom personalen är vår viktigaste tillgång, är projektledarrollen av allra största vikt för oss. Därför söker vi inget mindre än en alldeles enastående kollega till vårt team! Vi ser gärna att du har en utbildning inom kommunikation och några års arbetslivserfarenhet. Bland det viktigaste är ändå att du är en doer, lyckas hålla många bollar i luften och med energi och entusiasm kan ta dig an nya uppdrag samt bidra till ett bra samarbetsklimat.

Kanske jobbar du på byråsidan i dag och vill röra dig till en inhouseavdelning? Möjligheterna hos oss är många! Meriterande är om du har arbetat i Marketing Cloud och Google Analytics.

Tillbaka till din personlighet. För att trivas hos oss har vi märkt att man behöver vara en driven, strukturerad och ordningsam person. Hos oss är det högt tempo, med korta beslutsvägar och högt i tak. Så det är bra om du är serviceinriktad.

Om SGDS Gruppen

Saint-Gobain Distribution i Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och många spännande dotterbolag. Vi är nästan 3 000 branschkunniga medarbetare, som tillsammans omsätter drygt 16 miljarder och har över 170 etableringar runt om i Sverige.

Vi servar tillsammans över 150 000 kunder regelbundet, duktiga hantverkare inom bygg och installation. För att underlätta våra kunders affärer finns den nybildade SGDS Gruppen AB; där samlas all kompetens för smidiga processer. Detta underlättar för alla våra kunder, som enkelt kan handla allt som behövs oavsett i vilket bolag de är kund eller i vilken bransch de är verksamma. Vi är specialister i samverkan för bättre affärer inom bygg och installation. Integrationen av bolagen i SGDS Gruppen sker stegvis, med start hösten 2021, och inleds med Dahl och Optimera.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb