HR Manager – Linköping

Linköping Rekrytering

Är du en HR manager som vill vara med och ”work towards a greener tomorrow”? Här får du möjligheten att arbeta i en central roll på ett företag som har som vision att leda ett nordiskt ekosystem för gas.

Sök rollen Senast 30 mars, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förmånsbil
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Rollen:

Hos oss kommer du att tillhöra ett nordiskt HR team men du kommer självständigt att driva HR arbetet i Sverige, i det lilla och det stora. Vi är mitt i ett spännande arbete där vi bygger en nordisk HR funktion och här kommer du att ha en viktig roll för att bidra till koncernens HR plan. Som HR manager i Sverige kommer du att bygga upp en HR funktion, som grundar sig Gasum strategi och HR planen. Det här är en ny tjänst hos oss. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara;

  • Implementera globala/lokala HR strategier, processer, policys och rutiner
  • Agera HR-partner till våra chefer i landet
  • Utveckling och löpande stöd inom områdena; Performance Management och Learning and Development
  • Löpande säkerställa bolagets arbetsgivaransvar beträffande lagstiftning, kollektivavtal m.m.
  • Driva och följa upp HR-frågor i verksamheten
  • Löpande HR-arbete

Erbjudande

Att arbeta på Gasum är spännande! Vi är ett framtidsinriktat bolag som bidrar till en värld som är bättre än den vi har idag. Gasums värderingar kan sammanfattas i en mening; ”Med målmedvetenhet och ansvar mot nya möjligheter.” Som ett bolag verksamt inom energisektorn och dess snabba utveckling vill vi bidra med lösningar på dagens samhällsutmaningar. Vi vill vara en del av resan mot ett koldioxidneutralt samhälle.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Linköping och du rapporterar till HR direktören i Finland. För oss kommer du att vara en efterlängtad kollega och din plats vid bordet är självklar!

Vem är du?

Vi behöver dig som ur ett HR perspektiv har bred kunskap och erfarenhet. Du har i tidigare roller arbetat självständigt och arbetat med att implementera, utveckla HR processer och ta fram effektiva arbetssätt. Som vi tidigare nämnt kommer du att arbeta brett med HR vilket ställer krav på dig att vara prestigelös och lätt kunna byta fokus. Du har ett intresse för oss som bolag och kan applicera ett affärstänk kopplat till HR arbetet. Då du kommer att tillhöra ett nordiskt team söker vi dig som kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Du har sannolikt en utbildning inom personalområdet.

Ta reda på mer!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Paul Sredojevic på Paul.Sredojevic@wise.se, 076-000 18 63 eller Ulrika Franzén Körlof på ulrika.franzen-korlof@wise.se, 070-716 83 94 Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2019-03-31 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om Gasum AB

Vi är ett nordiskt energibolag och den ledande experten inom gasbranschen i Norden. Tillsammans med våra samarbetspartners främjar vi utvecklingen av ett koldioxidneutralt samhälle på land och till sjöss.

Vi är en organisation med engagerade människor och i Gasum-koncernen arbetar cirka 450 personer i Finland, Norge och Sverige. Alla med stort engagemang för att nå en renare framtid.

Läs mer om oss på: https://www.gasum.com/sv/

Sök rollen Senast 30 mars, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Gasum AB

Gjuterigatan 1B, Linköping

Kontakta mig för mer information

Paul Sredojevic

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Ansvarig

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar för och driva hela HR processen. Vi behöver dig som tycker om att ge service och som trivs i en varierande och händelserik miljö. Här får du möjligheten att jobba brett, både strategiskt och operativt. Du kan inte förvänta dig ett dukat bord. Vi behöver dig för att strukturera och organisera upp det vi inte kan själva. Kom och hjälp oss att etablera en ny värdegrund.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant/Office Manager

Är du en proaktiv och strukturerad Exekutiv assistent med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 april, 2019

Läs mer & ansök