Produktionsledare Dag/Kväll till Göteborgs Kex

Göteborg Heltid Rekrytering

Göteborgs Kex fabrik i Kungälv söker en produktionsledare för dag/kväll. Är du en god ledare som föredrar att vara närvarande och arbeta tätt med din personal och få utveckla en fabrik är detta en väldigt intressant roll.

Sök rollen Senast 24 mars, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

I juni fattades beslut om att år 2022 flytta kexproduktionen i Kungälv till en fabrik som ska byggas utanför Riga. Under de närmaste åren fortsätter produktionen på samma sätt som tidigare och fokus är att fortsätta arbeta med att utveckla vår verksamhet genom våra medarbetare.
Göteborgs Kex fabrik i Kungälv söker en produktionsledare för dag/kväll. Är du en god ledare som föredrar att vara närvarande och arbeta tätt med din personal och få utveckla en fabrik är detta en väldigt intressant roll.

Ditt uppdrag
Som produktionsledare på ORKLA har du en oerhört viktig roll. Trots att beslut är taget om att flytta fabriken år 2022 är vi fast beslutna om att förbättra och utveckla vår fabrik och ta den till en helt ny nivå. Ditt uppdrag är att säkerställa produktionen genom planering och fördelning av arbetet. Du har personalansvar för ungefär 30 personer samt budget -och verksamhetsansvar. Din uppgift är att skiftets produktion fortlöper enligt plan med fokus på god arbetsmiljö, hög säkerhet och kvalitet. Du ansvarar för att främja en hälsosam arbetsmiljö genom ett systematiskt arbetsmiljöarbete och förbättringsarbete. Vidare ansvarar du för att aktivt arbeta med hälsa, rehabilitering, kompetensutveckling, succession och bemanning. I rollen ingår även ansvar för att ständigt förbättra och utveckla våra processer och rutiner för att nå en bättre effektivitet och bättre kvalité. Du ingår i en grupp bestående av tre produktionsledare per skift och du rapporterar till Produktionschef som totalt ansvarar för tre skiftlag.

Som produktionsledare sätter du dina medarbetare i fokus. Genom ett stort engagemang bygger du förtroendefulla relationer med dina medarbetare. Du har starkt drivkraft att få andra att lyckas, som ledare är du en förebild med ett coachande ledarskap som främjar delaktighet, motivation och ansvarstagande.

Din profil
Du är en person som drivs av att utveckla verksamhet genom och tillsammans med dina medarbetare och kollegor. Du arbetar med fokus på ständiga förbättringar, lärande och effektivitet för att utveckla och leverera resultat präglade av kvalitet och hållbarhet. Du har god förmåga till självledarskap, att planera och prioritera, arbeta systematiskt och metodiskt. Du är en god kommunikatör som leder med tydlighet och även arbetar aktivt med att följa upp dina medarbetare och ditt teams mål. Det är en självklarhet för dig att skapa resultat och styra mot uppsatta mål. 

Du har mycket goda ledarskapsförmågor, med en stark drivkraft att leda och utveckla andra. För dig är det en självklarhet att leda i nära dialog med medarbetare för att främja delaktighet, engagemang och ansvarstagande.

Meriterande är om du arbetat som produktionsledare inom tillverkningsindustrin med goda resultat. Det är även en fördel om du har erfarenhet av livsmedelindstrin samt att arbetat med rotorsaksanalyser. Du har ett starkt tekniskt kunnande och relevant högskoleutbildning. Inom vår koncern arbetar vi både på engelska och svenska.

Vi erbjuder dig
Du kommer till ett marknadsledande företag med fantastiska varumärken. Du kommer få ett stort ansvar att tillsammans med en grupp av Produktionsledare ansvara för att lyfta vår fabrik till nästa nivå genom gott ledarskap och ständiga förbättringar. Vår kultur präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Du har fantastiska möjligheter att växa och utvecklas med ORKLA koncernen där bl.a. OLW och Göteborgs Kex ingår. Orkla Confectionery & Snacks Sverige arbetar i en snabbrörlig bransch med tuff konkurrens. Våra värderingar – modig, pålitlig och inspirerande – guidar oss i vår vardag som präglas av högt tempo och stora möjligheter att påverka.

Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. Placering är ORKLA, Göteborgs Kex i Kungälv.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Rekryteringskonsult Johannes Hedlund (0760-001891, johannes.hedlund@wise.se).
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Urval sker löpande varpå tjänsten kan komma att bli tillsatt tidigare än sista ansökningsdag.
Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se dock senast 24 Mars 2019

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 24 mars, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Strandgatan, Kungälv

Kontakta mig för mer information

Johannes Hedlund

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Ansvarig

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar för och driva hela HR processen. Vi behöver dig som tycker om att ge service och som trivs i en varierande och händelserik miljö. Här får du möjligheten att jobba brett, både strategiskt och operativt. Du kan inte förvänta dig ett dukat bord. Vi behöver dig för att strukturera och organisera upp det vi inte kan själva. Kom och hjälp oss att etablera en ny värdegrund.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant/Office Manager

Är du en proaktiv och strukturerad Exekutiv assistent med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 april, 2019

Läs mer & ansök