Stockholm Konsultuppdrag

Marknadskommunikatör till kund i Norrort

Vill du jobba i ett familjärt företag där beslutsvägarna är korta och som verkar för ett hållbart samhälle? Nu hjälper vi vår kund att hitta en vass marknadskommunikatör som gillar att hugga i och hitta lösningar. Företaget är beläget i Norrort drygt 30 minuter från Stockholm C med kollektivtrafik.

Om uppdraget

Vår kund behöver nu stärka upp sitt kommunikationsteam med en lösningsorienterad och drivande kommunikatör som kan ansvara för kommunikationen för fyra affärsområden från dag ett. Tjänsten är initialt ett kortare konsultuppdrag, med god chans till förlängning eller anställning direkt hos kund.

Rollen
I rollen som marknadskommunikatör kommer du att ha det övergripande ansvaret för att kommunikationen på hemsida, sociala media och lokalmedia för de olika affärsområdena är uppdaterad samt ha eventansvar för de event som hålls. Till stöd har du kollegor på marknadsavdelningen där ett tätt samarbete är A och O. Du ingår i gruppen Marknad som utöver kommunikationen ansvarar för, försäljning och kundtjänst.

Kommunikationsavdelningen består av 5 personer och du rapporterar direkt till Marknadschefen.

Arbetsplatsen är flexibel men vi ser att du på sikt jobbar mer från kontoret än hemma. Under hösten kommer tillbakagången till kontoret att trappas upp successivt, för att mynna ut i att full arbetstid görs från kontoret från och med januari.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Varumärkesstärkande och säljdrivande kommunikation och aktiviteter
 • Driva kundbeteende genom marknadskommunikation i olika kanaler
 • Övergripande ansvar för kommunikation på hemsida, Mina Sidor, event, sponsring,
 • Stötta internkommunikation
 • Producera och hantera text och bild för olika digitala kanaler samt vissa mindre trycksaker
 • Planera och bemanna event på kontoret samt på lokal 1-2 gånger under hösten och 1-2 ggr/månad under våren.
 • Stötta kollegor i teamet med enklare arbetsuppgifter vid behov

Din profil

Då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt behöver du vara social och kontaktskapande och kunna ta dig fram i organisationen på egen hand. Du är samarbetsvillig och prestigelös, och hjälper gärna till där det behövs en extra hand och tycker att det är roligt att komma med olika lösningar. Du kommer att få ansvar från dag ett vilket innebär att du behöver vara självgående och leverera från dag ett, men har förmågan att ta hjälp av dina kollegor på ett respektfullt sätt om så behövs. 

Din bakgrund

 • Ca. 5 års erfarenhet av liknande roller och ansvarsområden
 • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande inom kommunikationsområdet
 • Erfaren och vass skribent
 • Kunskap och vana att använda e-brevsystem
 • Kunskaper i InDesign och Photoshop
 • Goda kunskaper i EPIServer
 • Mycket goda kunskaper i svenska

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Eva Erlandsson på ee@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KiMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb