Rekryteringskonsult sökes till konsultföretag som växer snabbt!

Stockholm

Nu söker vi dig som brinner för affärer och rekrytering! Läs vidare och sök rollen som Rekryteringskonsult till vår spännande kund!

Sök rollen Senast 4 april, 2019

Vår spännande kund, verksam inom konsultbranschen, fortsätter att växa och söker nu dig som är en driven och etablerad rekryteringskonsult.
Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på sex månader med möjlighet till förlängning samt anställnings hos kund. Uppdraget startar omgående med hänsyn till en månads uppsägningstid. Vår kund sitter i fina lokaler i Stockholm!

Ditt uppdrag
I rollen som rekryteringskonsult kommer du att arbeta med search och urval av rätt kandidater  till uppdrag. Du arbetar med  en researcher och en rekryteringsassistent. Tillsammans är ni ett team som har uppgiften att leverera i hela uppdragskedjan. Du rapporterar till ansvarig Chef.

Exempel på arbetsuppgifter:

·        Självständigt hålla i intervjuer

·        Kommunicera med kund om kravprofiler, kandidater

·        Utföra referenstagningar, personlighetstest och andra kontroller

·        Söka kandidater/konsulter

·        Granska, upprätta och utveckla kravprofiler och jobbannonser

·        Granska, upprätta och utveckla presentationer av kandidater/konsulter

Din bakgrund
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från konsultverksamhet och rekrytering. Du kommer arbeta med LinkedIn som ett verktyg och erfarenhet inom sourcing/search är ett krav för denna roll. Kunden ser gärna att du har ett starkt intresse för affärer och har en akademisk utbildning. Du är kommunikativ på svenska och engelska i både tal och skrift. 

För att lyckas i denna roll är du skicklig på personlighetsbedömning och har ett starkt engagemang och intresse för ditt arbete.Du är van vid och gllar att jobba i ett högt tempo med parallella uppgifter. Du  är mål- och resultatinriktad.

Om vår kund
Du kommer att arbeta i en  spännande omgivning med snabba beslut. Vår kund är kunddrivna och deras arbete präglas av kvalitet, utveckling och  vilja att möta krav från kunder  och kandidater.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.  

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga och Jakob Törnell. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 4 april, 2019

Kontakta mig för mer information

Martina Kolga

Martina Kolga

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 4 april, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Ansvarig

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar för och driva hela HR processen. Vi behöver dig som tycker om att ge service och som trivs i en varierande och händelserik miljö. Här får du möjligheten att jobba brett, både strategiskt och operativt. Du kan inte förvänta dig ett dukat bord. Vi behöver dig för att strukturera och organisera upp det vi inte kan själva. Kom och hjälp oss att etablera en ny värdegrund.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant/Office Manager

Är du en proaktiv och strukturerad Exekutiv assistent med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 april, 2019

Läs mer & ansök